Daniel Onoriu pune bețe în roate, în procesul cu actuala soție? „Nu are scrupule!”

#Exclusiv Click!

Daniel Onoriu (45 de ani) nu vrea să divorțeze, nici în ruptul capului, de Isabela, femeia cu care a fost căsătorit timp de șase ani? Contactată de Click!, vedeta ne-a dezvăluit că, primul termen în divorțul cu bărbatul cu care credea că o să îmbătrânească împreună, nu a avut loc nici până acum, din cauza fostului pilot de raliuri. Motivul? Se pare că, acesta, pune bețe în roate, în ceea ce privește separarea lor oficială și în acte.

Anul trecut, după șase ani de căsătorie, în care s-au plimbat, și și-au jurat credință veșnică unul altuia, Isabela Onoriu alegea să pună punct mariajului. Totul s-a întâmplat după ce, fostul sportiv, a trecut printr-o cumpănă extrem de mare, mai exact, o intervenție la stomac nereușită, în Turcia. Timp de 55 de zile a stat în comă, la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală.

În luna septembrie a anului trecut, Isabela Onoriu, a decis să divorțeze de soțul său. Însă, nici până acum nu a avut loc nici măcar primul termen în procesul lor de divorț.

„Aștept să divorțez, dar văd că nu se întâmplă nimic. Eu cred că este ceva la mijloc și asta este doar mâna lui Daniel. Am vorbit cu avocatul meu și mi-a spus că zilele acestea o să întrebe, o să vadă ce și cum. Vă dați seama că de anul trecut, din luna septembrie, sunt depuse actele de divorț și nici acum nu am avut primul termen în proces. De ce nu s-a stabilit nimic până acum? Ceva este la mijloc”, a declarat Isabela Onoriu pentru Click!

Mesaje de amenințare

Separarea de Isabela Onoriu nu a fost deloc acceptată de fostul pilot de raliuri. Bărbatul a încercat, de mai multe ori, să se împace cu femeia vieții sale, însă fără rezultat. Așa că, a trecut la mesaje de amenințare, apeluri telefonice insistente, ajungând chiar să o urmărească pe fosta lui parteneră. Din această cauză, bruneta, a fost nevoită să meargă la poliție și să depună o plângere împotriva acestuia, plângere în care preciza că este hărțuită. Astfel că, oamenii legii, în urma celor prezentate de Isabela Onoriu, au decis arestul la domiciliu acestuia.

„Daniel nu mă mai caută. Luna aceasta se împlinesc șase luni de arest la domiciliu. El nu mă mai caută, pentru că a intrat frica în el, nu că nu ar vrea să mă mai caute. Cu justiția nu este de glumă. Totuși, nu trăim în Congo! El e un om care nu are scrupule”, a mai spus Isabela.

Isabela Onoriu, fericită

În urma separării de Daniel Onoriu, Isabela și-a găsit fericirea, de jumătate de an, în brațele altui bărbat, care o răsfață ca pe o regină. Cei doi deja s-au mutat împreună și se înțeleg, se pare, de minune.

„Cu iubitul meu mă înțeleg bine, nu s-a mai întâmplat nimic nou între noi în ultima perioadă, dar ne este bine împreună așa cum suntem, îți dai seama că momentan nu aveam cum să facem pasul cel mare, pentru că eu nu sunt divorțată”, a conchis Isabela Onoriu pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
image
actualitate.net
image
actualitate.net