Isabela, mai fericită ca niciodată în brațele actualului iubit. A trimis săgeți acide către Daniel Onoriu: „Trebuie să se bucure”

Isabela Onoriu și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat și nu o spunem noi, ci ne-a spus-o chiar ea! Momentan încă actuala soție a fostului pilot de raliuri a declarat pentru Click! că este mai bine ca niciodată alături de partenerul cu care s-a și mutat recent, în ciuda faptului că sunt împreună de numai 2 luni și jumătate. 

Isabela, săgeți cu venin către Daniel Onoriu: „Ar trebui să se bucure”

Isabela și Daniel Onoriu (44 de ani) și-au spus adio în vara anului trecut, după 6 ani de mariaj! Chiar dacă nu au divorțat încă oficial, cei doi se pare că au ales să își refacă viețile cu alți parteneri. Până în prezent, Daniel s-a afișat cu mai multe domnișoare cu care credea că o să se recăsătorească, iar Isabela, de 2 luni și jumătate, se pare că are fluturași în stomac și asta datorită noului său partener de viață, Andrei Popescu, un manager al unei societăți de succes.

Isabela Onoriu nu se ferește deloc să le arate tuturor cât de bine și fericită este în brațele actualului partener de viață, mai ales că s-au întors, recent, dintr-o vacanță de cinci stele, pe care au petrecut-o în Thailanda. Contactată de Click!, șatena ne-a spus că este mai bine ca niciodată, chiar dacă în momentul de față nu se ia în calcul varianta unei căsătorii. De asemenea, Isabela a ținut să mai arunce câteva săgeți către (încă) soțul ei, pe care îl îndeamnă chiar să se bucure pentru fericirea ei. 

Citește și - Acuzații grave la adresa lui Daniel Onoriu! Soția pilotului s-a dus la Poliție. „Mă tem foarte mult pentru viața mea”

„De ce să fiu supărată...din cauza lui Daniel? Eu știu că are o nouă iubită! Parcă se lăuda că este împreună cu o canadiancă, se pozau împreună pe Facebook. De ce aș mai fi supărată acum, pentru că noi doi nu mai suntem împreună din august. El trebuie să se bucure pentru bucuria mea. Acum sunt cu altcineva, da, este adevărat și sunt fericită cu persoana de lângă mine! Locuim împreună. Momentan nu este vorba de căsătorie între noi doi. Suntem împreună doar de 2 luni și jumătate”, a spus Isabela Onoriu, în exclusivitate pentru Click!. 

Isabela Onoriu, tratată ca o prințesă de noul iubit

Momentan, actuala soție a fostului pilot de raliuri, Isabela, este implicată într-o relație amoroasă serioasă. Actualul partener de viață al acesteia este un bărbat potent din punct de vedere financiar, așa că o răsfață cu tot felul de cadouri scumpe. Recent, paparazzii noștri au surprins-o la volanul unui autoturism de lux, care se pare că este, de fapt, al iubitului său. 

Click! spune

Isabela și Daniel Onoriu se află în plin divorț. Cei doi au fost căsătoriți 6 ani și au ales să își spună adio după ce fostul pilot de raliuri s-a trezit, ca printr-un miracol, după 55 de zile petrecute în comă. După acea cumpănă medicală prin care a trecut Daniel, lucrurile dintre el și Isabela s-au degradat în totalitate, motiv pentru care divorțul a fost iminent. 

„Cu această ocazie, aș vrea să-i transmit fostei mele iubite că, în scurt timp, voi fi divorțat în acte și dacă vrea să reparăm ceea ce eu am stricat acum 6 ani si vrea să ne căsătorim, eu o cer de soție din toată inima mea și îmi doresc să o fac doamna Onoriu. Iar Isabelei îi doresc succes în vânătoarea ei de bărbați”, ne-a spus Daniel Onoriu recent.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net