Onoriu îi dă lovitura Isabelei, după escapada din Thailanda. Cum îi strică vacanța

#Exclusiv Click!

Daniel Onoriu s-a decis! Va divorța, în câteva zile, de Isabela, după ce soția lui i-a dat lovitura de grație și a fugit cu noul iubit în Thailanda, într-o vacanță de lux. Onoriu va divorța de îndată ce va ieși din arestul la domiciliu.

A fost de ajuns! Daniel Onoriu nu o mai vrea pe Isabela în patul lui, după ce încă actuala lui soție i-a dat lovitura vieții și a fugit, în plin divorț, cu noul ei iubit, tocmai în Thailanda. Toate acestea, în timp ce pilotul el se află și acum în arest la domiciliu.

Onoriu, care a ajuns în arestul Poliției după ce a încălcat ordinul de protecție solicitat chiar de soția lui, Isabela Onoriu, nu mai vrea să audă acum de cea care l-a azvârlit, practic, fără nicio remușcare în închisoare.

Daniel Onoriu: „M-ai băgat în închisoare și mi-ai făcut viața un iad!”

Pilotul așteaptă cu nerăbdare să iasă din arestul la domicilu și îi va acorda divorțul Isabelei, pe care nu o mai vrea în viața lui cu nici un chip, după escapada acesteia din Thailanda.

Onoriu a avut, de această dată, un mesaj tranșant pentru soția lui, Isabela.

Noi o să divorțăm în câteva zile, dar tu deja îl ai pe acel străin lângă tine. Astăzi, încă ești soția mea pe acte, așa că încă ești femeia mea, iar ceea ce faci tu acum cu acel băiat știu că o faci pentru că e o ocazie bună pentru tine din punct de vedere financiar.

Dacă vreodată te voi întâlni înâmmplător pe stradă, atunci o să ne întâlnim ca doi foști. Atunci să știi că o să-ți spun din suflet că îmi pare sincer rău pentru omul mic care ai devenit.

Eu mă rog în continuare în genunchi ca Dumnezeu să te ierte pentru că m-ai băgat în inchisoare și mi-ai făcut viața un iad!”, i-a transmis Daniel Onoriu, prin intermediul Click!, Isabelei.

Daniel Onoriu:„Isabela, o să dai socoteală pentru tot răul pe care mi l-ai făcut!”

Am vorbit zilele trecute cu soția lui Mitruț, care soțul ei a stat atâta timp îpe patul de spital, și mi-a povestit că vă vedeați zilnic în fata spitalului și că nici ei nu-i vine să creadă că m-ai băgat la închisoare. Mi-a mai spus că, dacă soțul ei trăia, ea l-ar fi îngrijit toată viața ei, indiferent dacă mergea pe picioarele lui sau dacă rămânea într-un cărucior cu rotile.

Asta da om bun, spre deosebire de tine care, după ce că nu m-ai îngrijit, m-ai și băgat la închisoare și ai mai și plecat în vacanță. Dar, pe mine o să mă facă Dumnezeu din Cer fericit, iar tu o să dai socoteală pentru tot răul pe care mi l- ai făcut”, i-a mai spus Onoriu, Isabelei.

Cu cine plănuiește pilotul să-si refacă viața? „Ai deschis ușile multor femei!”

După divorțul de Isabela, pilotul de raliu intenționează să-și refacă viața cu o altă femeie și speră ca, de data aceasta, să fie pentru totdeauna.

În viața mea, pe care trebuia să o am cu tine alături, va fi o altă femeie, de care sper din suflet să nu mă mai despart până la sfârșitul vieții mele! Din păcate pentru tine, ai deschis ușile multor femei în viața mea. Am atât de multe femei și mă simt, din nou, ca la 20 de ani, atunci când făceam femeile să mă adore doar când mă uitam în ochii lor!

Urmează să-mi întâlnesc viitoarea soție, care acum în clipa aceasta e în Japonia. Prima noastră întâlnire va fi în perioada următoare și tot ce voi face împreună cu ea voi face în calitate de soț al ei, pe care tu îl știi prea bine”, a conchis pilotul.

Isabela și Daniel Onoriu au avut o căsnicie de șase ani. Totul s-a rupt iremediabil între ei din momentul în care pilotul a ieșit din Spitalul de Urgență Floreasca, după ce a stat în comă nu mai puțin de 55 de zile.

Onoriu a suferit în noiembrie 2021 o operație de gastric sleeve în Turcia, soldată cu un malpraxis, în urma căruia a fost pe punctul să-și piardă viața.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net