Daniel Onoriu, într-un nou scandal cu fosta soție. Declarații cutremurătoare

#Exclusiv Click!

Daniel Onoriu s-a dezlănțuit mai aprig ca niciodată după ieșirea din arestul Poliției! Aflat în arest la domiciliu chiar de Sărbători, pilotul a dezvăluit la ce sumă s-au ridicat pretențiile financiare ale soției sale, Isabela Butaru, cu care se află în divorț, pentru ca el să poată fi eliberat! Isabela i-ar fi cerut o casă de 120.000 de euro!

Isabela Onoriu, pe numele de fată, Butaru, este femeia care i-a luat, pur și simplu, mințile lui Daniel Onoriu! Pentru ea, pilotul de raliuri a fost dispus să intre chiar la închisoare, timp de o lună.

Click! a intrat, mai nou, și în posesia unor poze neretușate cu Isabela Onoriu și vă prezintă cum arată în realitate soția pilotului de raliuri, în viața de zi cu zi! Isabela apare întotdeauna în imaginile postate pe rețele de socializare retușată, cu ajutorul filtrelor. 

Numai membrii familiei și prietenii foarte apropiați au văzut-o până acum în astfel de ipostaze, fără strop de machiaj pe față, în vacanțe sau la ieșirile cu amicii în oraș, la o bere.

Daniel Onoriu a reușit să părăsească, zilele trecute, arestul Poliției, scos de către avocații lui, care au făcut apel la utima decizie a magistraților. Aceștia dispuseseră ca Onoriu să rămână în închisoare și pe perioada Sărbătorilor. Acum, Onoriu a fost plasat în arest la domiciliu și pare să se fi vindecat de dragostea nemărginită pe carea spus că i-a purtat-o Isabelei.

Pilotul a afirmat că a încălcat ordinul de restricție impus de judecători și a ajuns în arest chiar de dragul Isabelei, pe care a vrut, practic, să o încerce pentru a vedea dacă mai nutrește cel puțin sentimente de milă față de el. Isabela nu poate fi întoarsă din drum și e hotărâtă să meargă cu orice preț mai departe cu divorțul.

Daniel Onoriu: „Plângea ca să nu o părăsesc!"

Odată ieșit din arest, pilotul s-a dezlănțuit la adresa fostei sale soții și tocmai ce a dezvăluit că aceasta i-ar fi cerut o casă ca să-l scoată din arest!

Mi-a cerut o casă în valoare de 120.000 de euro ca să mă elibereze din arest! A venit în casa mea cu două genți cu haine de 3 lei si a plecat cu peste 100g de aur și 3 mașini pline numai cu haine scumpe. Plângea ca să nu o părăsesc. Practic, eu la momentul când m-am căsătorit, am luat-o de nevastă ca să-i fac în necaz Simonei, iubita mea de atunci.

În timp ce eram arestat, am aflat că ea ar fi lovit mașina pe care i-am dat-o cadou pentru a încasa banii de pe asigurare. Cel puțin, așa am aflat de la prieteni comuni”, a declarat Daniel Onoriu, pentru Click!.

Daniel Onoriu a scăpat ca prin minune cu viață, după nu mai puțin de 55 de zile de stat în comă, la Spitalul Floreasca. Pilotul era să-și piardă viața, anul trecut, după o operație de gastric sleeve, la o clinică în Turcia, intervenția find soldată un malpraxis. Onoriu se judecă în instanță, la acest moment, cu medicii din Turcia, cărora le-a cerut daune imense.

Daniel Onoriu este în prezent și în plin proces de divorț de soția sa, Isabela, care a decis să pună punct mariajului cu pilotul de raliu, după aproape șase ani de căsnicie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net