Rebeca Onoriu, distrusă după ce l-a vizitat pe Daniel Onoriu în arest: „A rămas o mână de om”

#Exclusiv Click!

E jale mare în familia lui Daniel Onoriu, după ce instanța a decis să-i prelungească pilotului termenul de detenție cu încă 30 de zile! Prin urmare, conform acestei ultime hotărâri judecătorești, pilotul își va petrecere sărbătorile după gratii, spre disperarea familiei, care spera ca acesta să fie lăsat în libertate! Rebeca Onoriu, mătușa pilotului și-a vizitat, în cursul zilei de miercuri, nepotul aflat în arestul Poliției. A făcut primele declarații, pentru Click! .

Așa sărbători, nici dușmanii să nu aibă! Daniel Onoriu trăiește un coșmar fără sfârșit! Pilotul a ajuns în arestul Poliției după ce a încălcat, în mai multe rânduri, ordinul de restricție solicitat de soția sa Isabela Onoriu, cu care se află momentan în divorț.

Vestea cea mai neagră a venit, însă, zilele acestea, când pilotul a aflat că își va petrece și Sărbătorile tot în arest. Magistrații au fost necruțători cu pilotul și i-au prelungit detenția cu încă 30 de zile!

Miercuri, mătușa pilotului Rebeca Onoriu a mers la el în vizită și a făcut declarații, în exclusivitate pentru Click!, despre situația actuală a pilotului!

"Daniel a rămas o mână de om, dacă-l vedeți, se topește pe picioare. Cred că nu mai are nici 50 de kilograme!" , ne-a declarat Rebeca, impresionată până la lacrimi după ce și-a văzut nepotul în arestul Poliției.  

“Isabela emite pretenții financiare în urma divorțului!”

Eu personal nu am nimic cu soția lui Daniel. Ca de la femeie la femeie, o înțeleg perfect. Eu, personal, aș fi îndemnat-o să iasă dintr-o căsnicie toxică și să își caute liniștea dacă nu mai era fericită și nu exista vreo cale de înțelegere între cei doi. La fel și pe el! Daniel nu e vreun sfânt în fapte și în vorbe, chiar, personal, l-am certat, dar…știi cum e.

Bun sau mai puțin bun, e nepotul meu. Dacă Daniel nu ar fi avut o zi de comă, dar, păi, 55 zile de comă indusă, cu un total de 109 zile de spitalizare, aș fi spus că nu vreau să mai vorbesc cu el în viața mea după cele întâmplate! Dar, țin cont de starea lui de sănătate din ultimul an și atunci simt să mă exprim căutându-i și scuze.

Este în arest, din vina lui pentru că uneori gura bate…! Sotța lui emite pretenții financiare, dar, probabil, în urma divorțului dintre ei, nu ca să- și retragă vreo plângere. Asta ar suna a șantaj și chiar nu e cazul. Nu știu amănunte de la avocați, știu doar anumite aspecte de la mama lui.

„Soția lui e normal să își trăiască viata fix cum își dorește!”

Fix un an în urmă, Daniel a intrat în comă și, de atunci, totul s-a schimbat în viața lui Daniel. Slavă Domnului că trăiește! Soția lui e normal să își trăiască viata fix cum își dorește! Dar, mi-ar fi plăcut să țină cont de situația fizică și psihică a soțului ei. Ei știu cel mai bine ce au trăit împreună, cât și motivele ce au dus la separarea lor.

Ca și parte din familie l-am judecat aspru pe Daniel, dar asta este el acum și atât poate el acum. Sper să își revină din toate punctele de vedere. Toată această situație neplăcută este din cauza erorii medicale comise de medicii de la clinica din Turcia. Acestea sunt efectele malpraxisului și a tratamentelor medicamentoase administrate. Repet, Daniel este de tratat, nu de arestat!”, a declarat Rebeca Onoriu, în exclusivitate, pentru Click!

Daniel Onoriu a fost plasat în arestul Poliției pe 10 noiembrue, după ce a încălcat ordinul de restricție solicitat de Isabela, femeia care i-a fost soție timp de 6 ani și cu care acum se află în plin divorț.

Anul trecut, pilotul de raliu a scăpat ca prin minune cu viață, după ce a stat 55 de zile în comă la Spitalul Floreasca, în urma unei operații de gastric sleeve suferită în Turcia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net