Rebeca Onoriu rupe tăcerea: “Daniel nu e de arestat, e de tratat!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Rebeca Onoriu, mătușa lui Daniel Onoriu, a făcut declarații la cald, în exclusivitate pentru Click!, despre starea actuală a nepotului ei, Daniel Onoriu, după ce s-a spus că pilotul de raliu ar fi încercat să se sinucidă în închisoare. Astăzi, se va stabili dacă Daniel Onoriu va rămâne sau nu în arest!

cub daniel rebeca onoriu png

Familia lui Daniel Onoriu e consternată după ce în spațiul public a apărut informația, pe surse, că Daniel Onoriu ar fi încercat să se spânzure în închisoare.

Rebeca Onoriu face lumină în cazul controversat al pilotului, care astăzi află dacă rămâne sau nu în arest. Mătușa pilotului ne-a dezvăluit care este starea nepotului ei, la acest moment, și cum a ajuns Onoriu să facă pușcărie...din dragoste!

Daniel, fix acum an de zile, a intrat într-o operație pe care nu trebuia s-o facă, o operație care i-a schimbat viața total! I-a schimbat starea fizică financiară și sentimentală. De la operație a pornit totul.

Daniel în urmă cu an se bucura de viață și astăzi a ajuns o umbră de om de 60 de kilograme. E într-un divorț, a pierdut o grămadă de bani. El are nevoie de tratament în urma efectelor adverse ale medicamentelor. Faptul că azi vorbim cu el e o minune! Toată viața lui trebuie luata de la zero!”, a declarat Rebeca Onoriu, în exclusivitate pentru Click!

„Soția lui l-a susținut în toate nebuniile! Nu ne dorim să vorbim de Daniel la trecut!”

Mătușa pilotului i-a transimis un mesaj, pe această cale, soției lui Daniel Onoriu!

Soției lui i-aș transmite atât: să nu uite că l-a susținut în toate nebuniile lui, iar fosta lui iubită nu i-a făcut nici un rău lui Daniel, ba, din contră. Și nici ei nu i-a făcut nimic!

Ea bagă un om din arest din dragoste! Daniel s-a dus din dragoste după încă soția lui! Daniel nu i-a făcut rău șase ani, ca să-i facă acum?! Sunt ambiții, orgolii imense și interese mari la mijloc. Și din toate astea suferă Daniel!

Repet, el este un om cu nevoie de tratament pe care nu-l poate obține în arest! Orice zi pentru el contează! Rog pe toți să ia măsuri, pentru că fiecare zi contează pentru Daniel și nu ne dorim să vorbim la trecut de el!”, a mai spus Rebeca Onoriu, pentru Click!

Onoriu, transmite prin avocați! “ Nu aș putea recurge niciodată la suicid!”

Daniel Onoriu neagă vehement, prin avocații lui, că ar fi încercat să-și pună capăt zilelor în închisoare! Azi se stabilește daca pilotul iese din închisoare!

Oamenii care m-au adus în starea aceasta, complotează în aceste momente împotriva mea. Vă rog să înțelegeți că în urmă cu un an de zile viața mea s-a schimbat. De la un om în toată firea, astăzi, am cu 60 de kilograme mai puțin și am ajuns în arest. O gravă eroare medicală s-a produs chiar dinainte de operația mea de micșorare de stomac.

Practic, după expertizele medicilor, nu trebuia să intru în acea operație, dar pentru a încasa suma rapid de la mine, turcii au mers înainte și m-au tăiat. Mai rău decât pe un animal care merge la abator.

Se încearcă denigrarea mea și manipularea atenției publice. Azi am termenul cu privire la revocarea măsurii arestării preventive și îmi doresc să îmi văd familia cât mai repede.

Nu mai pot sta în arest și nici la Obregia. Eu am nevoie de familie și de un tratament specializat. Să lăsăm justiția să facă dreptate! Vă rog, nu mai manipulați opinia publică. Sunt un om cu frică de Dumnezeu. Nu aș putea recurge niciodată la suicid” a anunțat Onoriu, prin avocații săi, pe rețelele de socializare.

Daniel Onoriu a ajuns în arestul Poliției după ce a încălcat ordinul de restricție solicitat de femeia care i-a fost soție timp de 6 ani. Cei doi se află în plin divorț!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net