Daniel Onoriu, eliberat din arest: „A fost ca un dar de Sărbători!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Veste colosală pentru Daniel Onoriu! Pilotul a ieșit din rest în această seară, marți 13 decembrie. Până la urmă, chiar dacă a fost și marți, și 13, asocierea i-a purtat noroc. Avocații au atacat decizia instanței, care-i prelungise arestul cu 30 de zile! Pilotul a fost pus în libertate și va petrece Sărbătorile acasă, alături de familie. Mama pilotului a plâns de fericire.

cub daniel onoriu png

Minune mare de sărbători, pentru Daniel Onoriu! Pilotul a primit, marți, vestea cea mare. A ieșit, marți seara, din arestul Poliției. Familia plânge de fericire pentru că îl va avea acasă de Sărbători pe pilot. Mătușa pilotului, Rebeca Onoriu, ne-a dat fericita veste și abia așteaptă să-l vadă pe acesta eliberat din arestul Poliției, unde Daniel a stat mai mult de 30 de zile. 

Rebeca Onoriu: „M-a sunat mama lui plângând și m-a anunțat”

Da! Este adevărat! În sfârșit, o veste bună în dreptul lui Daniel. El nu era de arestat. Mă bucur de eliberarea lui foarte mult pentru că, de acum, își poate începe procesul de recuperare fizică și psihică de care are nevoie și este musai! M-a sunat mama lui plângând și m-a anunțat. Primul lucru a fost să anunț pe grup familia! Aștept să merg la el! Abia apoi voi spune exact ce și cum. Deocamdată, mă bucur de vestea abia primită. A fost ca un dar în prag de rbători!”, ne-a anunțat, fericită din cale afară, în exclusivitate, mătușa pilotului, Rebeca Onoriu.

Și pe contul de socializare al pilotului a fost dată vestea cu puțin timp în urmă de către apropiații lui. „În sfârșit, o veste bună. Merg acasă la familia mea”, au scris aceștia în numele pilotului, care nu are voie să mai posteze pe pagina de Facebook.

Pilotul a fost scos din arestul Poliției de către avocata sa, în urmă cu puțin timp. Onoriu va rămâne pe perioada următoare în arest la domiciliu. 

A stat mai mult de o lună în arestul Poliției!

Daniel Onoriu a ajuns, pe data de 12 noiembrie, în arestul Poliției după ce a încălcat, în mai multe rânduri, ordinul de restricție, solicitat chiar de către soția sa Isabela Onoriu, cu care se află în divorț.

În urmă cu două săptămâni, magistrații au fost necruțători cu pilotul, prelungindu-i detenția cu încă 30 de zile! Decizia nu a fost, însă, definitivă. Avocații lui Daniel Onoroiu au atacat decizia instanței și au reușit, într-un final, să-l scoată pe pilot din spatele gratiilor, unde risca să-și petreacă Sărbătorile.  Daniel Onoriu se afla într-o stare deplorabilă, în arestul Poliției, după cum ne-a dezvăluit chiar mătușa lui, Rebeca Onoriu, care a fost, zilele trecute, să-l viziteze.

Am fost la Daniel, l-am văzut și, ce să spun, doar vocea i-a mai rămas neschimbată. În rest, este total schimbat, e alt om. A slăbit, cred că are 55 de kilograme. Este trist, dezamăgit și nedreptățit. Din păcate, în ultimul an, Daniel a trecut prin tot felul de încercări. Acum este șocat pentru că este în arest de peste 30 de zile din cauza soției lui”, ne-a spus, la acel moment, Rebeca Onoriu.

Anul trecut, Daniel Onoriu a scăpat ca prin minune cu viață, după ce a agonizat nu mai puțin de 55 de zile în comă, la Spitalul Floreasca. Pilotul a fost pe punctul să-și piardă viața în urma unei operații de micșorare a stomacului, realizată la o clinică din Turcia, intervenție soldată cu cu un malpraxis. Onoriu se judecă și în prezent cu medicii din Turcia, cărora le-a cerut daune semnificative.

.Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
cub laurentiu duță png
banner petre nastase png
image
actualitate.net
image
actualitate.net