Onoriu, revoltat după ce Isabela a fugit în Thailanda cu alt bărbat: „Eu sunt arestat în casa noastră și tu ești într-o țară exotică cu altul?!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

El în arest la domiciliu, ea în Thailanda cu un alt bărbat! Daniel Onoriu a luat foc când a văzut că soția sa, Isabela, a plecat în plin divorț, în vacanță, în Thailanda, cu noul bărbat din viața ei. Iată ce mesaj dur i-a transmis pilotul soției sale, prin intermediul Click!

cub daniel onoriu png

Daniel Onoriu a încasat, în aceste zile, o lovitură dură din partea soției sale, Isabela Onoriu, cu care se află în divorț. Pilotul este încă în arest la domiciliu și a aflat cu stupoare din ziare și de pe contul de socializare al Isabelei că aceasta se răsfață, la început de an, într-o vacanță exotică în Thailanda.

Conform informațiilor care i-au parvenit pilotului, aceasta se află în vacanță în compania noului ei iubit, un bărbat potent financiar, care i-a și sponsorizat escapada. Surse din anturajul pilotului au dezvăluit că noul iubit la Isabelei ar fi un bărbat pe care aceasta l-ar fi cunoscut încă de pe vremea când soțul ei se afla în comă, pe patul de spital.

Contactat de Click!, Daniel Onoriu i-a transmis un mesaj dur soției sale, cu care se află în divorț.

Mie, personal, nu-mi vine să cred că ni se întâmplă așa ceva! Înainte de operația pe care am avut-o în Turcia, femeia aceasta era sufletul meu pereche și aveam un viitor frumos împreună.

„Stai cu el pentru cadouri”

Isabela, încă ești soția mea în acte, așa că încă ești femeia mea, iar ceea ce faci tu acum cu acel băiat știu că o faci pentru că e o ocazie bună pentru tine din punct de vedere financiar. Dar, mai stiu că sufletul tău încă e aici în locul lui și în casa ta sau în lumea noastră pe care am avut-o zi de zi, 24 de ore din 24!

Noi ne-am despărțit din cauza celor 9 antibiotice pe care le luam zilnic. Acele antibiotice mi-au dat viață, dar mi-au și stricat viața! Ne gândeam noi doi vreodată, în timp ce eram în Turcia, că azi eu sunt arestat în casa noastră, iar tu vizitezi o țară exotică cu alt bărbat în viața ta?

Tu azi, în timp ce citești aceste cuvinte, ești lângă un străin pe care îl accepți în viața ta doar pentru că te-ai lăsat copleșita de cadourile pe care ți le face! Te gândești și tu că pe mine mă iubește Dumnezeu atât de mult încât m-a salvat de două ori de la moarte du ce am stat de două ori în comă?”, i-a transmis Daniel Onoriu soției sale, prin intermediul Click!

Onoriu spune că, totuși, nu-i poartă pică soției sale, după cele întâmplate.

„Dacă alt barbat te face fericită, mă bucur pentru fericirea ta!”

Eu scriu aceste cuvinte din bucătăria noastră, iar tu o să citești aceste cuvinte de pe telefonul tău, tocmai din Thailanda? Să știi că eu te-am cerut de soție în penthouse-ul meu din Cartierul Francez din toată inima mea și te-am iubit din toată inima mea și mereu m-am bucurat când erai fericită. Iar, acum dacă alt bărbat te face fericită să știi că mă bucur pentru fericirea ta!”, a mai spus Onoriu.

Isabela și Daniel Onoriu sunt în plin proces de divorț. Pilotul de curse se află în acest moment în arest la domiciliu. Acesta a stat deja 30 de zile în arestul Poliției după ce a încălcat ordinul de protecție, solicitat chiar de soția sa, Isabela.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net