Isabela Onoriu defilează cu bolid de fițe, cadou de la noul ei iubit. Daniel Onoriu tună și fulgeră: „Te faci de râs ca o femeie ieftină!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Aflată în plin divorț de Daniel Onoriu, Isabela trăiește pe picior mare. Încă soția lui Daniel Onoriu, șatena a fost surprinsă de paparazzi prin oraș, la volanul unui bolid de fițe, care ar fi fost un cadou de la noul ei iubit, manager de succes.

Isabela Onoriu i-a dat lovitura de grație încă soțului ei Daniel Onoriu și a plecat într-o vacanță de cinci stele în Thailanda, surpriză, alături de noul ei....iubit!

Isabela e discretă, căci se află încă în divorț și nu a divulgat încă identitatea bărbatului care a dus-o în vacanță. Soția lui Daniel Onoriu preferă să se pozeze singură, în ipostaze cât se poate de sexy, pe plajele din Thailanda.

cub isabela onoriu png

Poartă încă numele soțului, dar se plimbă prin oraș cu mașina...”amantului”?!

Daniel Onoriu, aflat acasă în arest la domiciliu, a fost, însă, înștiințat, de către apropiați, cine este bărbatul care o răsfață pe soția sa cu cadouri unul și unul, de la vacanțe de lux, până la mașini de fițe.

Așa se face că, înainte să plece în vacanță, Isabela a fost surprinsă de către paparazzi cum defila prin oraș la bordul unui bolid de fițe, care i-ar fi fost făcut cadou de noul ei iubit. Împătimită a cailor putere încă de pe vremea când era la brațul lui Onoriu, Isabela era toată numai un zâmbet când s-a urcat la volanul noii ei mașini.

Daniel Onoriu a comentat amar apariția soției sale pe străzile Capitalei în noua mașină de lux, dar și vacanța acesteia cu noul bărbat din viața ei, dinThailanda.

Onoriu: „Succes în noua ta viață ca amantă! Îți arăți fundul în poze!”

Dacă ea a ales să-și vândă corpul pentru o vacanță e fix problema ei! Eu știu că se ruga la Dumnezeu anul trecut să-i ia ei viața ca să mi-o dea mie, iar după câteva luni m-a băgat în arest 34 de zile! Îți mulțumesc pentru asta încă soția mea, mie și familie mele, care a fost și familia ta timp de 5 ani, ne-ai demonstrat cât de ieftin te vinzi și îți urez succes în noua ta viață în calitate de amantă!

Șase ani ai fost soție respectată de atâția oameni, iar acum ești o simplă amantă! Am primit poze cu tine de pe Facebook în care prietenii noștri comuni sunt șocați de pozele tale în care îți arăți fundul! Cât ai stat cu mine erai doamnă și nu postai asfel de poze, dar acum observ că te faci de râs ca o femeie ieftină și chiar îmi pare sincer rău că ai ajuns așa!”, a declarat Daniel Onoriu, în exclusivitate, pentru Click!

Cine e noul iubit al Isabelei? E manager de succes

Isabela Onoriu se află, în acest moment, în vacanță în compania noului ei iubit, un bărbat potent financiar, care i-a și sponsorizat escapada. Surse din anturajul pilotului au dezvăluit că Isabela l-ar fi cunoscut pe noul ei iubit încă de pe vremea când soțul ei se afla în comă, pe patul de spital. Noul partener de viață al fostei soții se numește Andrei Popescu și este managerul unei firme de succes.

Onoriu plânge după fosta iubită!

Daniel Onoriu așteaptă acum cu nerăbdare divorțul de Isabela și speră să se reîntoarcă în brațele fostei sale iubite.

Eu o să-mi revin, o să-i mulțumesc toată viața mea bunului Dumnezeu că m-a salvat de la moarte și că mi-a arătat că nu meriți să fii soția mea! Știm amândoi că tu ai fost o ambiție de-a mea atunci când am renunțat la femeia care trebuia să-mi fie soție. Mă refer la iubirea vieții mele S. pe care am părăsit-o pentru un om atât de ieftin ca tine!

Cu această ocazie, aș vrea să-i transmit fostei mele iubite că, în scurt timp, voi fi divorțat în acte și, dacă vrea să reparăm ceea ce eu am stricat acum 6 ani si vrea să ne căsătorim, eu o cer de soție din toată inima mea și îmi doresc să o fac doamna Onoriu. Iar Isabelei îi doresc succes în vânătoarea ei de bărbați!”, a mai spus pilotul, pentru Click!

Isabela și Daniel Onoriu au avut o căsnicie de șase ani, care însă s-a rupt după ce pilotul a ieșit din spital, supraviețuind printr-un miracol după ce a agonizat 55 de zile în comă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!