Daniela Crudu s-a pozat fără sutien în Madagascar, la «Ultimul trib»


    Daniela Crudu nu mai are inhibiții și a arătat mai mult decât trebuiaFoto Instagram
Daniela Crudu nu mai are inhibiții și a arătat mai mult decât trebuiaFoto Instagram

Daniela Crudu se bucură enorm de clipele pe care le petrece în Madagascar, unde filmează pentru emisiunea Ultimul trib. Vedeta a publicat o fotografie pe Instagram și nu i-a păsat că a lăsat prea mult la vedere.

Ultimul trib urmează să fie difuzat la tv, iar Daniela Crudu a arătat deja cât de bine se distrează acolo alături de colegii de filmări. Deși au avut foarte multe provocări grele peste care au fost nevoiți să treacă, unele vedete s-au distrat de minune. 

simeon stalpnicul png

"Sunt foarte, foarte departe de casă. Îmi e foarte greu fără telefon, fără instagram, fără facebook, fără cafea, fără nimic. Nu avem nimic aici. dar în acelaşi timp mă bucur de ceea ce trăiesc şi vă jur că o să vedeţi o altă Cruduţa în emisiunea asta. Ce nu aţi mai văzut, ce nu aţi mai întâlnit. M-am redescoperit şi eu aici. Sper să vă placă, să fiţi mândrii de mine. Mie îmi place mult de tot, este superb. Totul aici este de vis sunt într-o poveste, aici", a spus Daniela Crudu. 

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
image
image
7 vedete la sag awards jpg jpeg
justin beiber hailey grammy getty jpg
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png