De ce i-a fost teamă Marinei Almășan să se despartă de Georgel Cornu mai devreme. Dezvăluiri incredibile: „N-am scăpat...”

Ultima actualizare:

De ce i-a fost teamă Marinei Almășan să se despartă de Georgel Cornu mai devreme! Se pare că la mijloc a fost vorba despre atât despre milă din partea prezentatoarei, fiind influențată de partea sentimentală, însă și despre teama că se va ajunge la un scandal de proporții. Iată însă că pentru a fi bine a fost nevoie să se ajungă la separare, iar scandalul a fost inevitabil.

De ce i-a fost teamă Marinei Almășan să se despartă de Georgel Cornu mai devreme
De ce i-a fost teamă Marinei Almășan să se despartă de Georgel Cornu mai devreme

De ce i-a fost teamă Marinei Almășan să se despartă de Georgel Cornu mai devreme

În luna iunie, Marina Almășan a anunțat că s-a despărțit de omul de afaceri Georgică Cornu, după o relație de 12 ani. Conflictul dintre cei doi a escaladat în presă și a ajuns acum în atenția avocaților. Marina Almășan, în vârstă de 58 de ani, a hotărât să ia măsuri drastice împotriva lui Georgică Cornu, care nu ar fi acceptat despărțirea. Omul de afaceri timișorean a continuat să o contacteze insistent, prin apeluri și mesaje, și chiar să-i supravegheze locuința. În urma unei vizite neanunțate, în care Cornu i-a lăsat flori pe prag în absența ei, vedeta TVR și-a schimbat yala apartamentului. Simțindu-se presată și amenințată, Marina Almășan l-a angajat pe avocatul Adrian Cuculis pentru a obține un ordin de restricție împotriva lui Georgică Cornu.

Pe data de 31 iulie, prezentatoarea TVR a câștiga în fața instanței și timp de patru luni, judecătorii i-au interzis fostului iubit, Georgică Cornu, să se mai apropie la o distanță minimă de 200 de metri de ea. Omul de afaceri timișorean este obligat să poarte, pe perioada ordinului de restricție, o brățară electronică de supraveghere.

A apelat-o de pe cel puțin 30 de numere de telefon distincte. Și chiar i-a monitorizat și locuința. Vom chema în instanță spre audiere inclusiv prieteni apropiați care cunosc situația lor de fapt. Și urmează în mod evident să administrăm probatoriul pentru a putea primi un ordin de protecție pentru ca pe mai departe acest coșmar al Marinei să înceteze” a spus pentru Adrian Cuculis, avocatul Marinei Almășan, despre ordinul de protecție care a fost emis pe o perioadă de patru luni, potrivit cancan.ro.

Recent, jurnalista a dezvăluit și de ce nu a decis mai devreme să se despartă de afacerist deși lucrurile între ei nu mai mergeau de mult timp. Prezentatoarea de televiziune a recunoscut că i-a fost greu să se despartă de Cornu, fiind reținută atât de compasiune, cât și de teama scandalului mediatic care ar fi urmat.

„Acum sunt liniștită. Am un dispozitiv, e acolo undeva în poșetă. Am doar regretul că nu am luat mai de mult taurul de coarne. Mi-a fost și milă, pentru că s-a apelat și la chestiuni sentimentale și eu, în general, sunt un om milos. Trebuia să îmi fie mai mult milă de mine.

A fost și jena scandalului, am tot evitat estimând că se va întâmpla ceea ce s-a și întâmplat, n-am scăpat. (…) Dar nădăjduiesc că i-am găsit capătul și voi reuși să depășesc momentul, încă mai am julituri pe suflet”, a declarat Marina Almășan, la Star Matinal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
nunta jpg
pro tv facebook jpg
Banner Nicoleta Nucă
image
actualitate.net
image
actualitate.net