De ce nu s-au suportat Teo Trandafir și Cristi Brancu. Cei doi nu și-au vorbit timp de 20 de ani!

Atât Teo Trandafir, cât și Cristi Brancu sunt două embleme ale televiziunii din România. Totuși, între cei doi au existat de mai bine de 20 de ani o serie de neînțelegeri, pe baza cărora au decis să nu-și mai vorbească, pe care le-a explicat însuși Cristi Brancu. 

Cristi Brancu, despre neînțelegerile dintre el și Teo Trandafir / foto: Colaj Click!
Cristi Brancu, despre neînțelegerile dintre el și Teo Trandafir / foto: Colaj Click!

La finalul lunii august a anului în curs, șefii Kanal D au anunțat faptul că televiziunea lui Teo Trandafir va fi scoasă, temporar, din grila trustului. Cristi Brancu a vorbit despre acest lucru și a mărturisit că, în ciuda rivalităților dintre ei, îi pare rău pentru faptul că Teo Trandafir s-a retras din TV. 

Cristi Brancu: „Eu o iubesc în continuare pe Teo” 

Șefii Kanal D au decis să retragă din grilă televiziunea moderată de Teo Trandafir, pentru a reveni cu noi schimbări majore. 

Acum, prezentatoarea s-a alăturat emisiunii radio „Bară la bară”, împreună cu Mihai Hândea. Cristi Brancu și-a exprimat regretul pentru retragerea ei temporară de pe micile ecrane, menționând dorința lui de a o revedea la TV, cu noi proiecte. 

„Eu o admir pe Teo pentru tot ce a făcut. Acuma, cred că ea este în continuare arondată acolo. Altfel, mi-ar face mare plăcere să ne mai întâlnim și să facem emisiuni împreună. În momentul în care eu am apărut la Prima și am fost, cumva, pe același tronson orar era imposibil și din punctul postului Kanal D și al Primei TV să continuăm.

Eu o iubesc în continuare pe Teo. Sunt convins că un om de valoarea ei trebuie întotdeauna să fie la TV. Ar merita să fie în continuare, sub o formă sau alta, într-un format sau altul, Teo este un om cu un foarte mare potențial. E de o calitate extraordinară, deci trebuie să fie acolo!”, a dezvăluit Cristi Brancu, într-un interviu Fanatik.ro

Cristi Brancu: „Ne-am transmis gânduri frumoase”

Cât despre rivalitatea care a domnit între ei de mai bine de două decenii, Cristi Brancu a abordat și acest subiect. Se pare că totul a început în momentul în care cineva de la revista VIP a scris despre ea un articol deranjant. De acolo și până la a nu-și mai vorbi, nu a mai fost decât un pas. 

„Relația cu Teo a început prost. A scris cineva de la revista VIP ceva în neregulă despre ea… Apoi a continuat deplorabil. Nu am vorbit 20 de ani. Acum evoluează minunat. O dată ce ne-am întâlnit, am descoperit că avem aceleași repere și gânduri.

A fost o mare plăcere să colaborăm. În clipa în care am devenit concurenți, era, practic, imposibil să mergem înainte. Am mai vorbit, mai rar. Ne-am transmis gânduri frumoase. Cred că Teo este un reper în lumea televiziunii și e un profesionist căruia trebuie să-i găsești locul, că e păcat să o pierzi!”, a adăugat el, pentru sursa amintită.

image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net