De ce s-au despărțit Ștefan Bănică Jr. și prima lui soție, Camelia Constantinescu. Ea a fost cea care i-a dăruit primul copil

Ștefan Bănică Jr., unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din showbiz-ul românesc, nu s-a făcut remarcat nu doar prin prisma talentului muzical și actoricesc, ci și prin palmaresul său amoros. Artistul are la activ 3 mariaje și o fostă relație cu o femeie care nu este personalitate publică. Este vorba depre Camelia Constantinescu, mama primului său copil, Radu Ștefan.

Camelia Constantinescu, fosta iubită a lui Ștefan Bănică Jr / foto: Arhiva Click!
Camelia Constantinescu, fosta iubită a lui Ștefan Bănică Jr / foto: Arhiva Click!

În prezent, Ștefan Bănică Jr. și-a găsit liniștea în brațele Laviniei Pârva, actuala sa soție. În trecut, el a bifat un mariaj cu Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Înainte de a fi împreună cu aceste femei, Ștefan s-a iubit, departe de ochii publicului, cu o femeie extrem de frumoasă, Camelia Constantinescu. De ce au ajuns cei doi la despărțire?

Infidelitatea, motivul despărțirii?

După ani de iubire din care a rezultat Radu, copilul lor, Ștefan și Camelia au mers pe drumuri separate. Presa scria la acea vreme că infidelitatea ar fi fost motivul principal al separării. Despărțirea oficială s-a produs după ce Camelia Constantinescu a aflat din presă că Ștefan Bănică Jr. era deja implicat într-o relație amoroasă cu Andreea Marin. 

Radu Ștefan nu vrea ca părinții să intervină în cariera sa

Radu și Ștefan Bănică / foto: Arhiva Click!
Radu și Ștefan Bănică / foto: Arhiva Click!

Radu Ștefan, primul copil al artistului pe care îl are cu fosta parteneră, calcă pe urmele tatălui său. Tânărul este pasionat de muzică și actorie, dar nu își dorește să aibă parte de ajutor în carieră din partea părinților săi, importantă fiind doar susținerea pe care aceștia i-o oferă. 

De asemenea, a ținut să precizeze că tatăl lui nu a făcut nicio „intervenție” pentru ca el să aibă succes în carieră.

„Nu se implică deloc pe partea profesională, el e să zicem suport moral, la fel și mama, dar pe partea profesională nu se implică nimeni. Dacă prind acel eveniment, l-am prins pentru că l-am prins eu, dacă nu-l prind, nu l-am prins pentru că nu l-am prins.

Nu o să vină să zică: îl băgăm pe fi-miu sau ceva! Nu a făcut niciodată chestia asta și sincer nici nu-mi doresc.”, a mărturisit Radu Bănică pentru Playtech.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net