De necrezut! Cine e femeia cu care se iubește Cristi Minculescu? Ea este cea care i-a luat locul nevestei

Ultima actualizare:

Cristi Minculescu, solistul trupei Iris, a divorțat de soția sa, Rodica, după un mariaj care a durat peste 30 de ani. Se zvonea de ceva timp că în viața artistului există o altă femeie, însă acum există și dovada, Minculescu fiind surprins în compania noii sale iubite, într-un parc din Capitală. 

Cine e femeia cu care se iubește Cristi Minculescu?
Cine e femeia cu care se iubește Cristi Minculescu?

Cristi Minculescu, 63 de ani, îndrăgitul solist al trupei Iris, a luat publicul prin surprindere când a decis să divorțeze de Rodica, femeia alături de care a petrecut peste 30 de ani din viață, cei doi având copii gemeni. 

Fosta soție a lui Minculescu s-a mutat definitiv în Germania, așa că artistul și-a găsit alinarea în brațele unei alte femei. Nici nu a trebuit să caute prea departe, căci cea care l-a captivat pe rocker este chiar managerul trupe Iris de ani buni. 

Minculescu apare în mai multe imagini alături de noua sa dragoste, aceștia simțindu-se deosebit de fericiți.

Cristi Minculescu și-a schimbat look-ul și și-a făcut TikTok

Solistul a depășit problemele de sănătate și se simte pe val. Minculescu și trupa Iris au susținut mai multe concerte anul acesta, iar artistul a făcut recent o schimbare de look foarte importantă, a renunțat la pletele de rocker. De asemenea, Cristi Minculescu dorește să țină pasul și cu noua generație, așa că și-a făcut chiar și un cont de TikTok. 

„Am avut săptămâni cu show-uri de luni până duminică, fără pauză, dar nu ne plângem. Nu există loc în care să ne simțim mai bine decât pe scenă. A fost o vară plină, iar acum urmează perioada sărbătorilor de iarnă, care este la fel. Poate după Revelion să reușim să ne odihnim puțin.

Mă simt foarte bine, într-adevăr, din toate punctele de vedere. Sunt plin de vitalitate și binedispus, mai ales că am și un nou look. Am luat cu asalt și TikTok-ul. Trebuie să mă urmăriți”, a declarat Cristi Minculescu în presă.

Fosta soție a lui Cristi Minculescu i-a donat artistului o parte din ficat

Cristi Minculescu și fosta soție, Rodica, au trăit o poveste de dragoste unică. Cei și-au fost alături la bine și la greu timp de peste trei decenii, iar cel mai greu moment a fost atunci când artistul a fost diagnosticat cu boală hepatorenală ereditară, iar singura lui salvare a fost un transplant de ficat. 

Rodica, care se stabilise de ceva vreme în Germania, i-a sărit imediat în ajutor și i-a donat artistului o parte din ficatul ei. 

"Rodi a crezut foarte mult că mă poate salva, neştiind că e compatibilă. A insistat să facă analize şi s-a constatat că se poate! Noi eram pregătiţi pentru orice, în Germania ni s-a explicat ca la copiii de trei ani ce implică. Ni s-a făcut chiar desen! Ne-au spus că sunt trei variante: scăpăm amândoi, unul sau nici unul. Suntem destinaţi să fim împreună”, a povestit Cristi Minculescu pentru revista VIVA, în 2012. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin piersic facebook jpg
image
image
image
image
image
image
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
irinel columbeanu jpg
Justin, Hailey Bieber divorț jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
banner mihai albu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net