Cristi Minculescu, felicitat pe scenă de nepoţica de 6 ani. E cel mai mândru bunic

Ultima actualizare:

Este cel mai tare rocker, dar și cel mai cool bunic. În exclusivitate, Cristi Minculescu vorbește despre nepoțica sa, Lara, de 6 ani, fiica fiului său, Florin. Anul acesta, ea a fost prima dată la un concert al celebrului ei bunic, chiar de ziua ei. Micuța a urcat pe scenă să-l felicite, iar acesta a surprins-o cu un cadou pe care ea și-l dorea demult.

Pentru Iris - Cristi Minculescu, Valter & Boro a fost o vară plină de evenimente, pentru care sunt recunoscători, în contextul actual. Săptămâna trecută a avut un concert special, la Hard Rock Cafe, tocmai datorită faptului că printre invitați, în public s-a aflat unica sa nepoată pe nume Lara Maria, care în ziua respectivă a  împlinit vârsta de 6 ani. Fetița nu a mai fost la un concert de-ale bunicului său până atunci, așa că momentul a fost cu totul special și plin de emoție.

La final, Lara a urcat pe scenă să își felicite bunicul, și a avut parte de o surpriză specială. Sărbătorita a primit cadou de la bunicul ei un lanțisor de aur personalizat cu numele ei, multe hăinuțe foarte moderne și un bebeluș de jucărie, să-i completeze colecția, fiind printre păpușile ei preferate.

„Lara Maria a împlinit 6 ani, este clasa pregătitoare și este un copil special. O iubesc foarte mult  și petrecem cât de mult timp împreună putem. Cât despre partea muzicală,  îi place Iris, dar încă nu s-a exprimat în direcția artistică. Are tot timpul din lume să exploreze pasiuni, având susținerea deplină din partea celor dragi”, a mărturisit pentru Click! Cristi Minculescu.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
conducta dragotesti mp4 thumbnail png
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
Theo Rose jpg
banner gabriela cristea png
banner catinca oana roman png
roberto cavalli GettyImages 462625565 jpg
ariana grande rochie floare jpg
cub theo rose png
banner romeo dumitrache tată Jador png
image
actualitate.net
image
actualitate.net