Cristi Minculescu, felicitat pe scenă de nepoţica de 6 ani. E cel mai mândru bunic

4 octombrie 2021
image

Este cel mai tare rocker, dar și cel mai cool bunic. În exclusivitate, Cristi Minculescu vorbește despre nepoțica sa, Lara, de 6 ani, fiica fiului său, Florin. Anul acesta, ea a fost prima dată la un concert al celebrului ei bunic, chiar de ziua ei. Micuța a urcat pe scenă să-l felicite, iar acesta a surprins-o cu un cadou pe care ea și-l dorea demult.

Pentru Iris - Cristi Minculescu, Valter & Boro a fost o vară plină de evenimente, pentru care sunt recunoscători, în contextul actual. Săptămâna trecută a avut un concert special, la Hard Rock Cafe, tocmai datorită faptului că printre invitați, în public s-a aflat unica sa nepoată pe nume Lara Maria, care în ziua respectivă a  împlinit vârsta de 6 ani. Fetița nu a mai fost la un concert de-ale bunicului său până atunci, așa că momentul a fost cu totul special și plin de emoție.

La final, Lara a urcat pe scenă să își felicite bunicul, și a avut parte de o surpriză specială. Sărbătorita a primit cadou de la bunicul ei un lanțisor de aur personalizat cu numele ei, multe hăinuțe foarte moderne și un bebeluș de jucărie, să-i completeze colecția, fiind printre păpușile ei preferate.

„Lara Maria a împlinit 6 ani, este clasa pregătitoare și este un copil special. O iubesc foarte mult  și petrecem cât de mult timp împreună putem. Cât despre partea muzicală,  îi place Iris, dar încă nu s-a exprimat în direcția artistică. Are tot timpul din lume să exploreze pasiuni, având susținerea deplină din partea celor dragi”, a mărturisit pentru Click! Cristi Minculescu.  

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
retete cartofi png
BeFunky collage (6) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Johnny Depp a ajuns la urgenţă după ce fosta soţie l a tăiat şi l a bătut jpeg
IMG 1520 JPG
popescu si banica jpeg
claudia patrascanu gabi badalau jpeg
cub maria constantin animat gif
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (10) jpg