Cristi Minculescu, felicitat pe scenă de nepoţica de 6 ani. E cel mai mândru bunic

Ultima actualizare:

Este cel mai tare rocker, dar și cel mai cool bunic. În exclusivitate, Cristi Minculescu vorbește despre nepoțica sa, Lara, de 6 ani, fiica fiului său, Florin. Anul acesta, ea a fost prima dată la un concert al celebrului ei bunic, chiar de ziua ei. Micuța a urcat pe scenă să-l felicite, iar acesta a surprins-o cu un cadou pe care ea și-l dorea demult.

Pentru Iris - Cristi Minculescu, Valter & Boro a fost o vară plină de evenimente, pentru care sunt recunoscători, în contextul actual. Săptămâna trecută a avut un concert special, la Hard Rock Cafe, tocmai datorită faptului că printre invitați, în public s-a aflat unica sa nepoată pe nume Lara Maria, care în ziua respectivă a  împlinit vârsta de 6 ani. Fetița nu a mai fost la un concert de-ale bunicului său până atunci, așa că momentul a fost cu totul special și plin de emoție.

La final, Lara a urcat pe scenă să își felicite bunicul, și a avut parte de o surpriză specială. Sărbătorita a primit cadou de la bunicul ei un lanțisor de aur personalizat cu numele ei, multe hăinuțe foarte moderne și un bebeluș de jucărie, să-i completeze colecția, fiind printre păpușile ei preferate.

„Lara Maria a împlinit 6 ani, este clasa pregătitoare și este un copil special. O iubesc foarte mult  și petrecem cât de mult timp împreună putem. Cât despre partea muzicală,  îi place Iris, dar încă nu s-a exprimat în direcția artistică. Are tot timpul din lume să exploreze pasiuni, având susținerea deplină din partea celor dragi”, a mărturisit pentru Click! Cristi Minculescu.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net