Divele din showbiz au făcut furori la o gală mondenă! Ce ținute au ales Loredana Groza și Adelina Pestrițu

Ultima actualizare:

Super divele din showbiz au strălucit în ținute spectaculoase la o gală mondenă. Vedetele s-au întrecut în stil seara trecută la eveniment, iar fiecare a încercat să iasă în evidență. Loredana Groza, care a și plecat cu un premiu acasă, a lăsat deoparte rușinea și s-a pozat într-un mare stil. Vedeta a lăsat să se vadă tot!

Imagini interzise cu Loredana Groza!

Seara trecută, zeci de vedete îndrăgite s-au strâns la un eveniment monden unde au fost premiate pe măsura realizărilor pe care le au. Gazde au fost Lora și Andrei Leonte. Dacă Andrei a ținut să poarte un costum casual, Lora a fost o explozie de culoare într-o rochie verde asimetrică care îi completa perfect buclele de foc ale artistei. 

Cristina Bâtlan, Ilinca Vandici, Carmen Brumă, Andreea Bălan, Teo Trandafir, Adelina Pestrițu, Lidia Buble, Alina Eremia, Ianna Novac, Amna, Cătălin Botezatu, Codin Maticiuc, Denis Hanganu, Daniela Gyorfi sunt câteva dintre starurile care și-au făcut apariția la eveniment.

Printre vedetele premiate au fost, evident, Loredana! Vedeta a primit premiul „Best Artist” și care într-un exces de bucurie s-a fotografiat în brațele mai multor bărbați celebri și frumoși, precum Botezatu, în timp ce ridica suav un picior, care a lăsat la vedere zone „interzise”. Din imagini vedem că celebrul designer nu s-a abținut și a tras puțin cu ochiul.

La rând au urmat și Carmen Brumă, care a optat pentru o ținută albă, etalându-și abdomenul bine sculptat și talia de viespe. Carmen a primit trofeul Healthy Lifestyle. Printre premiatele serii s-a numărat și Adelina Pestrițu care s-a prezentat tot într-un costum alb, cu aplicații din pietre verzi. Influencerița a plecat acasă cu trofeul Instagram Personality.

Andreea Bălan a fost însoțită de această dată la eveniment de fetițele ei drăgălașe. Dacă artista mizat pe o rochie neagră super sexy, pe cele mici le-a îmbrăcat în niște rochițe bleu cu fundiță, extrem de adorabile. Frumoasa artistă a primit premiul pentru Best Show. Vedeta a anunțat și că în curând va susține primul show la Sala Palatului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net