Doliu uriaș în lumea afacerilor. A murit Nelu Bălan!

Milionarul Nelu Bălan care a deținut timp de 25 de ani restaurantul „Nello” din New York a murit la vârsta de 64 de ani! 

doliu jpg

Milionarul Nelu Bălan a murit

Informația a fost confirmată de fiica acestuia Lucy pentru Page Six. Acesta a suferit o intervenție chirurgicală pe creier în urmă cu aproximativ doi ani pentru o tumoare pe creier. Operația a avut atunci succes, însă starea de sănătate a milionarului nu mai era atât de bună în ultimul timp. Acesta se refăcea după un accident de schi din cauza căruia a fost spitalizat timp de aproximativ o lună.

Nelu Balan jpg

Potrivit aceleași surse, în ultimii ani, Bălan și-a petrecut timpul călătorind în jurul lumii, și a locuit inclusiv la Roma timp de un an cu iubita sa, prințesa Rita von Boncompagni Ludovisi.

„Ea a fost o parte importantă din viața lui. Scriau cărți împreună, făceau artă și el gătea în vilă cu ea. Aveau o relație foarte specială", a declarat Lucy.

Fiica lui Balan a confirmat că unul dintre obiectivele lui Balan a fost acela de a prelua înapoi restaurantul din Mew York pe care l-a făcut celebru cu preparate din paste la prețuri fantastice și cu o clientelă de celebrități care îi includea pe Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger și Sarah Jessica Parker. Chiar Beyoncé și Jay-Z au ales să își sărbătorească cea de-a doua aniversare a nunții la acest restaurant în 2010. 

În 2014 milionarul și-a vândut restaurantul fostului său partener de afaceri Thomas Makkos și a decis să se mute în Italia, cu iubita sa, prințesa Rita von Boncompagni Ludovisi.

Acum, fiica sa Lucy își dorește să recupereze restaurantul, dorind să ducă moștenirea tatălui său mai departe. Ultimele cuvinte pentru fiica sa ale milionarului au fost: „Te iubesc Lucy. Tu ești șefa. Nu uita niciodată de unde vii". Lucy a mai adăugat pentru sursa citată că Nelu Bălan și-a iubit foarte mult familia și că tânăra și-a numit fiica după el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Pădureanu Catania
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net