Drama neștiută a Jesicăi Zamfir de la Masterchef. Ce eforturi face pentru fiul său cu autism: „Sunt mereu în spatele lui!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Jesica Zamfir (36 de ani), câștigătoarea show-ul culinar „MasterChef”, din sezonul 4, de la PRO-TV, este trup și suflet alături de fiul său cel mare, Sergiu, în vârstă de 14 ani, care a fost diagnosticat încă din pruncie, de către medici, ca având autism. Vedeta a declarat pentru Click! că o să își susțină feciorul, toată viața, indiferent de problemele pe care le întâmpină.

Jesica Zamfir cu un ochi râde iar cu altul plânge! Vedeta s-a bucurat mereu de aprecierea celor din jur atunci când a venit vorba de cât de bine gătește ea, însă vedetei îi „plângea” mereu sufletul, fără ca prea multă lume să știe! Și asta din cauza fiului său, Sergiu, care a fost diagnosticat de către medici încă din primii ani de viață cu autism. Problemele de sănătate pe care le are puștiul au sudat și mai mult relația dintre ea și fiul său ambițios, ne-a mărturisit Jesica.

„Pentru Sergiu eu sunt cea mai importantă persoană. Eu lui îi sunt și prietenă și terapeut uneori, alteori profesor, dar cel mai mult sunt mama care îi este alături la orice. Fiecare „treaptă” pe care o urcă sau o coboară el, eu îi sunt mereu în spate să îl susțin. Lângă mine se simte în siguranță, se simte apreciat, curajos, inteligent și cel mai bun copil din lume. Nu este cel mai vorbareț copil din lume dar se străduiește. A crescut și a început să devină sfătuitorul meu. Decidem împreună ce să gătit, cum să mă îmbrac eu sau el, ce cumpăram sau unde să ne petrecem zilele libere. E mereu de ajutor când am nevoie, mai ales în creșterea frățiorului său mai mic. Încă nu are o iubită, dar îl văd că îi sclipesc ochii în fața unor fetițe. Abia aștept să-l văd de mână cu o domnișoară, ar fi încă un pas în plus”, a declarat Jesica Zamfir pentru Click!

Suferință lăuntrică fără margini!

Și....asta nu este singura suferință a Jesicăi Zamfir legată de fiul său, Sergiu! Asta pentru că, în urmă cu câteva luni, bruneta ne povestea și despre un conflict dintre fiul său și colegii de clasă:

„La Sergiu la școală au existat situații critice cu cei din jurul lui, dar, mulțumim lui Dumnezeu că până acum nu a fost nici un incident prea grav. Acum, în clasa a IV-a, a venit pentru prima dată acasă și mi-a spus că l-a supărat un copil la scoală. E prima dată când a fost trist pentru că a realizat că e un pic diferit față de ceilalți, dar învățam să gestionam fiecare situație în parte. Mi-a spus că unul dintre copii l-a imitat și a râs de felul lui de a vorbi”.

Click! spune

Jesica Zamfir are doi doi băieței! Pe Sergiu și Victor. Bruneta este o familistă convinsă, deoarece este alături de soțul său, Stefan de aproape două decenii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net