După ani buni, s-a aflat! Cine este și cum arată noul iubit al Annei Lesko?

Ultima actualizare:

După o lungă perioadă de timp în care oamenii își dădeau coate când auzeau câte ceva despre posibilele relații ale Annei Lesko, avem confirmarea! Solista este într-o relație și au apărut primele fotografii cu bărbatul pe care îl iubește.

Anna Lesko se află în vacanță în Turcia, în stațiunea Antalya, dar nu este singură sau în compania fiului său, așa cum ne-am obișnuit, ci alături de, se pare, noul ei iubit! Putem spune că relația dintre ei este una destul de serioasă, dat fiind faptul că au ales să petreacă mai multe zile împreună și, surpriză mare, paparazzi i-au surprins  în ipostaze tandre!

S-ar putea să îți placă și:  Motivul pentru care Anna Lesko nu e căsătorită! «Am fost cerută de două ori»

Anna Lesko a avut o relație cu DJ Vinnie, alături de care are un copil. De atunci, misterul a planat constant în jurul vieții private a artistei care nu s-a afișat alături de vreun bărbat și care a evitat mereu se deschidă acest subiect. Există speculații încă de la începutul acestui an cu privire la identitatea iubitului solistei, iar zvonurile sugerează că bărbatul este un afacerist discret care își dorește să rămână departe de lumina reflectoarelor.

Cum arată bărbatul care a reușit să o cucerească pe Anna Lesko

Potrivit mediaflux.ro, reporterii speciali au reușit să surprindă mai multe imagini în care Anna Lesko apare în prezența noului ei iubit, în vacanța din Antalya care a început ieri. În fotografiile cu pricina, bărbatul este foarte atent la iubita lui și, potrivit sursei citate anterior, artista îi cere ajutorul, la un moment dat, într-o privință ce are legătură cu un obiect la care, în general, nu oferi acces oricui: telefonul mobil.

Nu rata nici: Anna Lesko, show incendiar la un eveniment monden! Iată cum s-a dezlănțuit artista

Cert este că, până acum, Anna Lesko a postat o singură fotografie din vacanță, deși este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde publică zilnic destul de multe imagini care îi încântă pe fani. Remarcăm faptul că bărbatul brunet, înalt și suplu nu apare în nicio postare de-ale vedetei, semn că nu își dorește să facă publică povestea de iubire.

Rămâne de văzut, însă, dacă Anna Lesko va da replica și dacă îl va prezenta întregii lumi pe noul ei iubit, singurul cu care s-a afișat, de altfel, după despărțirea de tatăl copilului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Costel Corduneanu FB jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net