Silvana Rîciu își pune baza în fiica cea mare: „Mi-e frică. E cam mică, totuși”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cum soțul tinerel nu prea mai stă pe acasă, Silvana Rîciu își pune baza în fiica ei cea mare, Andrada. Adolescenta are 14 ei și este sprijinul ei îprincipal în casă. 

Are mama o fătucă frumușică foc, dar și deșteaptă! Silvana Rîciu ( 42 de ani) se mândrește cu fiica ei cea mare, din prima căsnicie, Andrada.

Aceasta a făcut 14 ani și este o domnișorică în toată regula. Andrada este sprijinul Silvanei la treburi în casă și stă cu frățiorii ei mai mici , atunci când nu învață pentru școală.  Tânăra ar cam vrea să mai plece și ea de acasă, prin vacanțe, cu prietenele, dar Silvana o ține deocamdată pe lângă casă, până se mai mărește.

Silvana Rîciu: „Andrada mă copiază în toate! E mâna mea dreaptă!”

Fiica mea s-a făcut fată mare. Andrada e pasionată deja de modă, își alege outfit-urile singură. Ea e la modă, eu cred că sunt cea mai demodată din familie.

Modelul ei sunt eu. Ea cânta, învață și foarte bine, e premiantă, are brusă de merit. Anul acesta, suntem în focuri căci urmează să dea examenul de Bacalaureat. Vrea apoi să dea la medicină, să fie neurochirug.

Ea mă ajută foarte mult în casă, e mâna mea dreaptă. Acum mai puțin că e ocupată și cu școala. Nu știu ce o să mă fac când o să plece de acasă, pentru că ea vrea să plece în lume, să călătorească foarte mult.

Mi-a cerut, deja, să o las să plece la Paris cu prietenele, dar mi-e frică. E cam mică, totuși. Dacă ar fi după ea, ar pleca în foarte multe vacanțe. Stai să se facă un pic mai mare și o să o las să plece singură. Deocamdată, să mai stea pe lângă mine, să mă ajute cu cea mică, cu Anastasia!”, ne-a declarat solista,la un eveniment monden, la care cele două mamă și fiică au venit împreună. 

"Sincer nu mă gândeam să mai fac un copi". 

Silvana Rîciu a uimit pe toată lumea atunci când, la doar un an de la divorțul de fostul soț, s-a măritat, din nou, cu colegul breaslă Nicușor Ioniță.

Între timp, a venit și cel de-al treilea copil. Artista se descurcă din ce în ce mai greu căci acum trei copii de crescut. Soțul, Nicușor Ioniță, e și el foarte ocupat și nu are timp să stea mai deloc pe acasă.

Eu îmi doresc toți copiii să fie realizați. Am copii care învață bine, sunt asculători și care sunt pe placul oricărei mame. Orice mamă și-ar dori să fie împlinită. E greu cu trei copii. Este foarte complicat, pentru că e o normă întreagă. Nu ai timp de tine absolut deloc. Mă mai ajută Andrada atunci când are timp și nu e ocupată cu școala. Am toa nădejea în ea și în ei!

Sincer nu mă gândeam să mai fac un copil. Luca își dorea foarte mult un frățior, mai mult surioară. Mi-era teamă de fapt pentru că eu nu sunt un om prea răbdător. Acum, Anastasia îmi solicită răbdarea la maxim, nu am altă variantă. Trebuie să-mi țin nervii în frâu. Noi mamele trebuie să ne sacrificăm!

Soțul nu prea mai s pe acasă. El este plecat tot timpul. Are și o școală de muzică, are și o emisiune de folclor, se ocupă și de părinții lui, de mama lui. Așa că totul a rămas pe capul meu. Tot ce ține de copii, de casă îmi revine mie, ca mamă”, ne-a mai spus solista.

A făcut nuntă la nici un an de la divorț

Silvana Rîciu și Nicușor Ioniță s-a căsătorit civil, pe 19 septembrie 2019, la doar un an după solista de muzică populară a divorțat de fostul soț, cu care avea doi copii.

La cununia lor religioasă au participat doi preoți, unul dintre ei fiind chiar Stareţul de la Mănăstire Dervent din Ostrov. Ceremonia a avut loc pe malul lacului Cernica. Silvana și Nicușor se cunoșteau de mai bine 13 ani, dar a fost o perioadă în care au colaborat doar pe plan profesional. Cei doi au impreună o fetiță, Anastasia, în vârstă de 2 ani și jumătate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net