Silvana Rîciu, despre noua căsnicie: „Bărbată-miu stă tot timpul plecat de acasă!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Silvana Rîciu (42 de ani) a uimit pe toată lumea atunci când a anunțat, la doar un an de la divorțul de fostul soț, că se mărită din nou. S-a căsătorit cu un coleg de breaslă și a adus pe lume și cel de-al treilea copil. Artista, însă, se descurcă din ce în ce mai greu cu trei copii pe cap, mai ales că soțul nu-i este de prea mare ajutor, nu prea stă pe acasă, fiind mai mereu plecat.

Silvana Rîciu (42 de ani) și-a pus din nou pirostriile, acest lucru întâmplându-se la doar un an de la separarea de fostul soţ.

Cântăreaţa de muzică populară s-a măritat pe 19 septembrie 2019 cu un coleg de scenă, cântărețul Nicușor Ioniță (36 de ani), pe care îl ştia de mulţi ani, dar cu care a colaborat strict profesional.  La un an după nuntă, Silvana Rîciu a devenit mămică pentru a treia oară.

Pe lângă cei doi copii din prima căsnicie, Andrada (14 ani) și Luca (12 ani), artista a adus-o pe lume pe Anastasia Maria (2 ani și jumătate). Acum, viața de familie îi ocupă tot timpul. Artista a rămas cu trei copii pe cap, în timp ce soțul nu prea stă pe acasă.

Soțul meu?! Nu prea mai s pe acasă. El este plecat tot timpul. Are și o școală de muzică, are și o emisiune de folclor, se ocupă și de părinții lui, de mama lui. Așa că, totul a rămas pe capul meu. Tot ce ține de copii, de casă, îmi revine mie, ca mamă”, ni s-a plâns artista, care face cu greu față celor trei copii și, mai ales, mezinei care necesită atenție sporită.

Silvana Rîciu:„Nu mă gândeam să mai fac un copil. E greu! Nu mai am răbdare!”

Sincer, nu mă gândeam să mai fac un copil. Luca își dorea foarte mult un frățior, mai mult o surioară. Mi-era teamă, de fapt, pentru că eu nu sunt un om prea răbdător. Acum, Anastasia îmi solicită răbdarea la maxim, nu am altă variantă. Trebuie să-mi țin nervii în frâu, e și dulcică și nebunică. Noi mamele trebuie să ne sacrificăm!

Eu îmi doresc toți copiii să fie realizați. Am copii care învață bine, sunt asculătotri și care sunt pe placul oricărei mame. Orice mamă și-ar dori să fie împlinită. Dar, e tare greu cu trei copii, pentru că e o normă întreagă. Nu ai timp de tine absolut deloc”, ne-a mai spus artista.

A făcut nuntă la un an după divorț

Silvana Rîciu și Nicușor Ioniță s-au căsătorit civil pe 19 septembrie 2019, la doar un an distanță din momentul în care solista de muzică populară a divorțat de fostul soț, bărbatu cu care avea doi copii.

La cununia lor religioasă au participat doi preoți, unul dintre ei fiind chiar stareţul de la Mănăstire Dervent din Ostrov. Ceremonia a avut loc pe malul lacului Cernica. Silvana și Nicușor se cunoșteau de mai bine 13 ani, colaborând strict pe plan profesional. Cei doi au împreună o fetiță, Anastasia, în vârstă de 2 ani și jumătate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net