Silvana Rîciu se chinuie să slăbească! Alimentul care a îngrășat-o

Ultima actualizare:

Proaspăt întoarsă dintr-o vacanță în Bulgaria, acolo unde și-a serbat și fiul de 12 ani, mijlociul familiei,  pe Luca, îndrăgita interpretă de muzică populară, Silvana Rîciu, și-a propus să slăbească.

Silvana Rîciu vrea să slăbească
Silvana Rîciu vrea să slăbească

Silvana Rîciu s-a îngrășat în vacanță!

Vedeta a recunoscut că a făcut exces de înghețată în vacanță însă își dorea de ceva timp să facă puțin ordine în privința kilogramelor pentru a-și putea redobândi silueta la care visează.

Mai citește și: Silvana Rîciu, mireasă la mănăstire, în costum popular. Toţi invitaţii au purtat straie tradiţionale

„Pentru a slăbi, în general trebuie să ai timp de tine, să-ți faci un orar de masă, să-ți gătești și pentru tine ceva de dietă, să ai grijă mereu ce mănânci și poate să mergi la sală. Eu nu sunt  o fire sportivă, dar nici nu am timp de nimic din toate astea și cu trei copii este aproape imposibil să mă ocup și de mine.

Cel mai greu e cu Anastasia (2 ani). De ea mă ocup în cea mai mare parte a timpului pentru că e micuță. Nu o pot lăsa singură nicio clipă. În plus este foarte atașată de mine și nu pot să fac mai  nimic de ea.Vara asta însă, sper să reușesc să-mi fac puțin timp și pentru mine.

Mi-am propus să mănânc multe fructe și legume, de exemplu  pepene, mere verzi, salată de vară, salată de vinete, ardei copți, dovlecei.Doar o masă pe zi vreau să o mănânc normal (cu proteine sau lactate sau mâncare gătită), în rest  voi mânca fructe și legume.”, a povestit pentru Click! Silvana Rîciu.

Vezi și: Cum se fac cozonacii la mănăstire. Silvana Rîciu ne dă reţeta

Silvana Rîciu s-a îngrășat de la excesul de înghețată!

Nu rata, aici: Cântăreaţa care a ajuns vedetă pe un site de escorte, din nou la bisturiu

„Cred că mulți oameni simt nevoia vara să mănânce mâncăruri mai ușoare, să se hidrateze. Este bine cunoscută de exemplu dieta cu pepene. Eu de multe ori, vara, am mâncat doar pepene, câteva zile la rând și m-am simțit grozav. Voi ține clar și anul acesta, dieta cu pepene, câteva zile.În urmă cu câteva luni mi s-a propus o colaborare pentru a testa niște produse de slăbit și pentru a le face reclamă.

Am decis atunci să fac publice rezultatele mele pentru că sunt un om sincer, care nu îi minte pe ceilalți, doar de dragul de a face bani. Am slăbit atunci într-o lună, 5 kilograme. Mergea totul perfect, apoi din păcate, a trebuit să fac o pauză pentru că mi-au revenit niște probleme mai vechi de sănătate.

Încă iau tratament. După ce problemele de sănătate se vor rezolva, clar se vor vedea  din nou rezultatele, voi putea slăbi.Eu în general slăbesc foarte greu și cu eforturi mari. Dar nu mă las. Ne-am întors de curând din vacanța din Bulgaria. Acolo pot spune că m-am răsfățat.

Am mâncat tot ce mi-am dorit. Nu mult, dar din toate câte puțin. Însă răsfățul, în cele câteva zile de vacanță, a fost înghețata. Am mâncat în fiecare zi. Acum nu mai mănânc deloc.”, a mai adăugat artista.

Mai vezi și: A făcut aproape 20 de operaţii estetice! Colegii o numesc Bianca Drăguşanu a muzicii populare

 Silvana Rîciu are doi copii din prima căsnicie, Andrada și Luca, iar la un an după căsătoria cu Nicușor Ioniță, artista a născut-o pe Anastasia Maria.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net