Ea a înlocuit-o pe Iuliana Luciu, la „Acces Direct”! Sexy-asistenta a vrut să-i fure inima lui Bogdan Vlădău

simeon stalpnicul png
Paula va fi noua asistentă a Simonei GhergheFoto: Facebook/Mihai Ion

Din 9 ianuarie, Simona Gherghe va avea o nouă asistentă în emisiunea „Acces Direct”, în locul Iulianei Luciu. Este vorba de Paula Minginer, o tânără de 26 de ani din Mangalia.

Paula Minginer este din Mangalia și s-a făcut cunoscută prin intermediul show-ului „Buracul”, în care a concurat pentru câștigarea inimii lui Bogdan Vlădău.

„Sunt din Mangalia, dar nu ştiu să înot! Mi se pare incredibil. Locuiesc în Bucureşti de patru ani. Am 1,77 înălţime, fără tocuri. Nu beau alcool, nu fumez, nu prea beau apă, nu mănânc.”, așa s-a prezentat Paula Minginer,  în cadrul emisiunii „Răi da' bun”.

Bruneta a mărturisit că încă nu a cunoscut-o pe „șefa” Simona Gherghe, dar că este nerăbdătoare să înceapă să lucreze cu ea. Paula crede că rolul de asistentă este „primul pas către o carieră frumoasă”. 

simeon stalpnicul png
Puala Minginer a încercat să-i câștige inima lui Bogdan Vlădău, la BurlaculFoto: Facebook

Paula Minginer este în lumina reflectoarelor de la 16 ani. A făcut parte din echipa emisiunii „Neam Legat”, de la Prima TV, a apărut și în videoclipul piesei „Cine e grăsuța mea”, interpretată de Micutzu & Nelu și a participat le emisiunea „Burlacul”.  În urmă cu doi ani, într-un interviu acordat ziarului Click!, bruneta mărturisea că are o frumusețe naturală și că este foarte telegenică, de aceea este cooptată în tot felul de proiecte de televiziune: „Frumusețea mea este apreciată de public”.

image png
sarah anamaria prodan jpg
cub anamaria prodan png
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
BeFunky collage (28) jpg
politisti germani polizei pixabay
ips teodosie foto calin gavrilas
image
image
image
image
Amber Heard FOTO EPA-EFE
FotoJet (1) jpg
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
1 will smith jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg
cub anamaria prodan png