Elena Gheorghe, confesiune cutremurătoare! Prin ce dramă a trecut în tinerețe: „A fost o perioadă foarte grea din viața mea...”

Elena Gheorghe este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din România pentru cariera sa muzicală impresionantă. De-a lungul timpului însă a avut parte și de momente foarte dificile în viața sa, mai ales în perioada adolescenței când toate emoțiile se simt la intensitate maximă. Iată drama din viața artistei, a fost suparată pe Dumnezeu!

Elena Gheorghe, supărată pe Dumnezeu! Drama din viața artistei
Elena Gheorghe, supărată pe Dumnezeu! Drama din viața artistei

Elena Gheorghe, supărată pe Dumnezeu! Drama din viața artistei

La vârsta de aproximativ 19 ani, artista a trecut prin pierderea unei mătuși, o persoană extrem de apropiată și dragă sufletului său. Această pierdere a constituit un moment de mare suferință pentru Elena, care, inițial, a resimțit resentimente față de Divinitate, considerând că Dumnezeu este responsabil pentru durerea și pierderea ei.

Pentru a depăși această perioadă dificilă, Elena Gheorghe a căutat sprijin în mai multe direcții. S-a apropiat de viitorul ei soț și a încercat să găsească alinare în relația lor. Însă, conștientă de necesitatea de a gestiona emoțiile și de a face față durerii profunde, artista a decis să apeleze și la terapie. 

Am avut nevoie de terapie. Am făcut cam un an de zile. A fost o perioadă foarte grea din viața mea, mai ales că eram și în perioada adolescenței. Atunci parcă resimți aceste șocuri de 1.000 de ori, decât dacă ești mult mai mic și nu înțelegi mare lucru sau ai cumva o experiență de viață și atunci înțelegi că, de fapt, și moartea face parte din viață.

Deși niciodată nu ești pregătit să pierzi pe cineva drag. A fost și o lecție care m-a ajutat foarte mult. M-a maturizat foarte rapid. Mi-a dat cumva și o putere de a fi mai sigură pe mine că pot. Dacă reușești să treci peste o perioadă neagră din viața ta, nimic nu te mai poate doborî”, a spus Elena Gheorghe, la Fresh by Unica.

 Cu toate acestea, trecerea prin această perioadă dificilă a avut și laturi pozitive, oferindu-i artistei o maturizare rapidă și consolidându-i încrederea în propria putere interioară. 

Asta m-a învățat pe mine această pierdere, să fiu mult mai prezentă cu cei din jurul meu”, a mai spus Elena Gheorghe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net