Elena Udrea, mesaj emoționant din spatele gratiilor pentru fiica sa. Eva a pășit în prima zi de școală, însă mama ei nu i-a fost alături: „O zi pe care mi-am imaginat-o mereu altfel”

Elena Udrea i-a transmis fiicei sale, Eva, un mesaj de început de an școlar. Din spatele gratiilor, fostul ministru nu a putut fi alături de fiica sa în prima zi de școală. Pe micuță a însoțit-o Adrian Alexandrov

Elena Udrea și fiica sa, Eva / foto: Social media
Elena Udrea și fiica sa, Eva / foto: Social media

Eva urmează să împlinească vârsta de 6 ani pe 20 septembrie, iar astăzi a mers pentru prima dată la școală. Cu toate că mama sa nu i-a putut fi aproape, i-a transmis un mesaj emoționant pe pagina de Facebook. 

 „Mi-am dorit atât de mult să fiu lângă tine”

Ziua de 9 septembrie a fost plină de încărcătură emoțională pentru Elena Udrea, care s-a bucurat, dar totodată a fost extrem de tristă pentru faptul că nu i-a putut fi aproape Evei în deschiderea noului an școlar. 

„Draga mea inimă,

Astăzi este prima ta zi de școală, o zi pe care mi-am imaginat-o mereu altfel, o zi în care ar fi trebuit să fiu acolo, să-ți țin mâna și să te privesc cum pășești în această nouă aventură. Mi-am dorit atât de mult să fiu lângă tine, să-ți șoptesc că totul va fi bine și să te strâng în brațe, dar, chiar dacă sunt departe, te simt aproape cu toată ființa mea. De doi ani sunt departe de tine, iar fiecare zi fără tine este o durere pe care nu o pot descrie în cuvinte. Mă gândesc la tine mereu, fiecare gând, fiecare rugăciune este pentru tine. Știu că este greu, și pentru tine, și pentru mine, dar vreau să știi că sunt cu tine în fiecare pas, în fiecare emoție, în fiecare zâmbet. Oriunde sunt, inima mea este acolo, lângă tine”, este o parte din mesajul care a apărut pe contul de Facebook al Elenei Udrea.

„Fii curajoasă, iubita mea, și pășește cu încredere în această nouă lume”

Elena Udrea a mai vrut să-i transmită Evei faptul că este mândră de ea și i-a amintit faptul că mereu îi va fi alături, indiferent de încercările vieții. 

„Sunt atât de mândră de tine! Deși viața ne-a pus la încercare, ești puternică, curajoasă și luminoasă, exact așa cum te-am crescut să fii. Nu uita, dragostea mea pentru tine nu cunoaște granițe, nici ziduri, și nici distanțe. Într-o zi, vom fi din nou împreună și voi putea să-ți spun cât de mult te iubesc și cât de dor îmi este de tine, dar până atunci, te rog să știi că te port cu mine, în fiecare respirație, în fiecare bătaie a inimii mele. Fii curajoasă, iubita mea, și pășește cu încredere în această nouă lume. Voi fi mereu cu tine, chiar și atunci când nu mă vezi.Te iubesc până la infinit și dincolo de el. Mama ta, mereu aproape de tine!” - este continuarea mesajului postat de Elena Udrea, pe pagina personală de Facebook. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2437493777 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net