IMAGINI EXCLUSIVE Ce a făcut iubitul Elenei Udrea în ziua în care a împlinit 37 de ani. Locul neașteptat în care a mers Adrian Alexandrov

De doi ani Adrian Alexandrov şi Elena Udrea nu-şi mai petrec aniversările împreună. Zilele de naştere au devenit zile normale de când fosta doamnă din politică nu se mai află în libertate. Spre exemplu ieri, fotoreporterii Click! l-au surprins pe şarmantul Alexandrov după ce ieşea de la Sfânta liturghie de duminică de la Mănăstirea Caşin, alături de fetiţa lor, Eva Maria. După ce a împărtăşit-o, s-au îndreptat spre casa din Snagov.

Înainte ca Elena Udrea să fie încarcerată, dădeau petreceri fastuoase
Înainte ca Elena Udrea să fie încarcerată, dădeau petreceri fastuoase

În ciuda problemelor prin care au trecut, se pare că dragostea lor este la fel de puternică şi au reuşit să treacă împreună peste cele mai grele obstacole.

De doi ani, Elena Udrea se află în închisoarea Târgşor, însă a avut un sprijin de neclintit în persoana logodnicului ei care a fost şi mamă şi tată în perioada aceasta pentru fetiţa cu ochi albaştri şi păr bălai pe care o au împreună, micuţa Eva (5 ani).

Protector, blajin, Adrian Alexandrov a fost acolo la serbările de la grădiniţă, i-a înseninat serile de Crăciun şi alte sărbători importante, a dormit lângă ea atunci când a fost tristă sau bolnăvioară, când a visat urât sau a „plâns după mami”.

Adrian Alexandrov și micuța Eva au fost, ieri, la slujba de la Mănăstirea Cașin. Foto: blitz
Adrian Alexandrov și micuța Eva au fost, ieri, la slujba de la Mănăstirea Cașin. Foto: blitz

„Sunt şi mamă şi tată şi bunic şi bonă”, spunea Alexandrov într-un interviu. Ieri a fost ziua lui, a împlinit 37 de ani, dar nu a petrecut-o cu muzică şi vin la vreun restaurant de fiţe cu prietenii, ci în acelaşi stil cum face cam de vreo doi ani încoace.

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Adrian alături de Eva, la Mănăstirea Caşin, la Sfânta liturghie de duminică. Au stat o oră la slujbă, apoi la final fetiţa a fost împărtăşită şi a ieşit de mână cu tatăl ei din lăcaşul sfânt, în care a şi fost botezată.

Ce mare şi frumuşică s-a făcut Eva!

După cum se poate observa în imagini cei doi sunt foarte eleganţi. Nu ştim dacă Eva a fost îmbrăcată de tătic sau de bunică atunci când a plecat de acasă, însă e tare şic.

O jachetă albă ca şi tatăl ei, bluză şi ghetuţe cu desene animate, ca pentru vârsta ei. Eva este o păpuşă de fetiţă, cu nişte trăsături frumoase, şi în acelaşi timp un copil foarte cuminte.

Şi-a ţinut părintele de mână de la ieşirea din biserică şi până la maşină. El a supravegheat-o atent uitându-se la treptele pe care trebuia să le coboare, apoi s-a aplecat să audă mai bine ceea ce micuţa avea să-i spuna şoptit la ureche.

După ce s-au urcat în maşină, Adrian şi Eva au plecat spre vila din Corbeanca, acolo unde locuiesc.

Tăticul e foarte grijuliu și atent la ce spune fetița. Foto: blitz
Tăticul e foarte grijuliu și atent la ce spune fetița. Foto: blitz

Elena Udrea: «Ai o putere aparte, şi un suflet nobil»

Elena Udrea nu a ratat ocazia şi i-a transmis un mesaj emoţionant prin intermediul Facebook: „Astăzi de ziua ta, toate gândurile mele se îndreaptă către tine. Într-o lume lipsită de repere morale, tu dovedeşti o tărie de caracter pe care puţini o mai au, şi în ciuda tuturor problemelor prin care am trecut în toţi aceşti ani, nu te-ai speriat şi ai ales să rămâi alături de mine, încrezător, mereu vertical, ca un bărbat care ştie mereu ce are de făcut! Nu m-ai lăsat niciodată să mă simt singură şi ai fost mereu lângă mine să mă ajuţi, să merg mai departe, reuşind în acelaşi timp să fii şi iubit, partener, prieten, dar şi mamă şi tată pentru fetiţa noastră, în lipsa mea.  Am cunoscut mulţi oameni puternici, dar tu ai o putere aparte, şi un suflet nobil! Ştiu că nu este deloc uşor să creşti de unul singur o fetiţă atât de mică, şi pentru asta îţi mulţumesc!  Eşti un tătic dedicat, responsabil, iar faptul că te avem în viaţa noastră, este un dar nepreţuit!  La Mulţi Ani!”, i-a transmis fosta politiciană. 

Tăticul e foarte grijuliu și atent la ce spune fetița. Foto: blitz
Tăticul e foarte grijuliu și atent la ce spune fetița. Foto: blitz

A petrecut 3 ore cu fetiţa ei, anul trecut

Anul trecut, în septembrie, de ziua fiicei sale, Udrea a reuşit să primească permisiunea de a petrece trei ore alături de Eva. Şi tot la biserică s-au întâlnit! A ales să meargă la Mănăstirea Ghighiu, aflată în apropiere de Ploieşti, iar revederea a fost extrem de emoţionantă.

A împlinit 50 de ani în puşcărie

În prezent, Elena Udrea, care a împlinit 50 de ani în decembrie 2023, la Puşcăria Târgşor, speră să fie eliberată, după ce avocatul ei a depus o cerere de revizuire a condamnării ei în Dosarul Bute.

Udrea se află în puşcărie după ce pe 07.04.2022 a pierdut o contestaţie în anulare la condamnarea de 6 ani pe care o primise în 2018 în Dosarul „Gala Bute”.

Elena Udrea a fost reţinută în Bulgaria
Elena Udrea a fost reţinută în Bulgaria

Atunci, acesta a fugit pentru a doua oară din ţară, cu câteva ore înainte de pronunţarea deciziei, dar a fost prinsă la scurt timp în Bulgaria, în momentul în care încerca să treacă frontiera în Grecia.

În iunie 2018, Elena Udrea a fost condamnată definitiv la 6 ani închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu, însă a fugit la acea vreme din România, fiind depistată şi încarcerată în Costa Rica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net