Solista Emilia Dorobanțu, fostă „Miss”, dezvăluie ritualul ei de frumusețe și ce secret se ascunde în spatele taliei de invidiat: „Primul impact cu publicul este înfățișarea!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Emilia Dorobanțu (31 de ani), de departe, una dintre cele mai frumoase soliste de muzică populară, din România, cu un titlu de „Miss” în portofoliu, ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Click!, secretul siluetei de invidiat. Artista ne-a împărtășit și câteva detalii din spatele meseriei sale de dirijor al Fanfarei Militare din Timișoara.

Care este ritualul ei de frumusețe?

Solista de muzică populară Emilia Dorobanțu (31 de ani) ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Click!, secretul tenului impecabil, dar și al siluetei de invidiat. Iată care este ritualul ei de frumusețe:

„Recunosc că am avut o perioadă în care eram obsedată de produsele cosmetice. Însă, în acest timp, am învățat și ceea ce are nevoie tenul meu, iar în momentul de față am o rutină, de câțiva pași simpli, de curățare, ser și cremă. Când simt că pielea mea are nevoie de respiro folosesc doar gel natural de aloe Vera”.

Secretul taliei de invidiat

Întrebată de reporterul Click! ce meniu are, dacă ține dietă, dar și dacă face sport, pentru menținerea siluetei de fotomodel, artista Emilia Dorobanțu ne-a mărturisit:

„Nu țin diete, singura regulă, pe care am descoperit-o, ca să nu iau în greutate, și în același timp să-mi satisfac poftele, este aceea de a mânca, până în orele 14.00 -15.00, orice îmi place. Seara m-am dezobișnuit să mănânc, dar, dacă îmi este foame, mănânc o salată, grătar, ceva ușor. Iarna merg la sală, iar vara mă relaxează înotul și alergatul dimineața sau seara”.

„Primul impact cu publicul este înfățișarea!”

Emilia Dorobanțu, fostă „Miss”, titlu câștigat la un concurs, la debutul muzical, ne-a vorbit și despre importanța frumuseții în showbiz:

„În zilele noastre, este esențial să ai o prezență impecabilă, mai ales în acest domeniu. Primul impact cu publicul este înfățișarea și e important să fie surprins plăcut”, a mai punctat ea, exclusiv pentru Click!

E prima femeie care dirijează Fanfara Militară din Timișoara

Nu mulți știu, dar Emilia Dorobanțu se poate lăuda și cu performanța de a fi prima femeie ofițer de muzici militare din România, dar și dirijor. Ne-a oferit câteva detalii din culisele acestei profesii, despre Fanfara Militară din Timișoara, pe care o conduce, și alături de care participă la ceremoniile militare:

„Pot să răspund din două perspective, una frumoasă și cealaltă riguroasă. Cel mai frumos sentiment l-am avut la examenul de absolvire al cursului de ofițeri de muzică militară, care s-a desfășurat în cadrul unui concert la Sala Radio din București.

Am dirijat întreaga orchestră a Muzicii Reprezentative, cor și soliști, erau aproape 100 de oameni pe scenă, eu în fața lor și simțeam că plutesc, acesta era sentimentul. Însă, după ce am ajuns șef de muzică la Timișoara am fost nevoită să capăt o altă atitudine impunătoare și extrem de riguroasă. La ceremoniile militare se impune o anumită ținută și, atenție, nu există greșeli! Nu a fost ușor, dar satisfacția a fost enormă!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
sali levent & iubitaB jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (17) jpg
Shakira este într-o relaţie cu Gerard Pique
Monica Pop jpeg
jennifer lawrence gettyimages jpg
banner gabriella nastas si Kamara png
image png
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net