Emilia Ghinescu, mărturii cu ochii în lacrimi despre divorţ: «Copilul mi-a zis să mă întorc la tatăl lui»

Ultima actualizare:

Emilia Ghinescu şi-a deschis sufletul şi a povestit cel mai greu moment din viaţa ei: atunci când a decis să divorţeze de fostul soţ, copilul ei a rugat-o să nu facă acest pas.

Emilia Ghinescu. Sursa foto: captură TV
Emilia Ghinescu. Sursa foto: captură TV

Invitată la emisiunea „Folclorul sub lupă”, de la Etno TV, Emilia Ghinescu s-a destănuit şi a rememorat unul dintre cele mai grele momente: divorţul de primul ei soţ. Solista de muzică populară s-a căsătorit prima oară la vârsta de 18 ani, cu un bărbat cu zece ani mai mare.

Căsnicia a durat şapte ani, iar Emilia şi fostul soţ au avut doi copii: un băiat născut pe când solista avea 19 ani şi o fetiţă. Divorţul a fost unul amiabil, dar a fost totuşi o cumpănă pentru Emilia, care a povestit că, atunci când i-a expicat băiatului ce se întâmplă cu părinţii lui, copilul a rugat-o să nu divorţeze.

Emilia Ghinescu, declarații dureroase despre fostul soț

„Când m-am despărțit de tatăl lor, am discutat cu băiatul meu ca intre prieteni, i-am explicat situația, el a știut ce s-a întâmplat și ce va fi în viitor. I-am explicat că o să fie liber să aleagă oricând unde va vrea să meargă. Nu mi-a fost deloc ușor. Au fost momente în care băiatul meu plângea și îmi spunea de ce se întâmplă asta. Cel mai greu mi-a fost când mi-a zis: măcar pentru mine, întoarce-te la el! Atunci a fost cel mai greu”, a povestit Emilia Ghinescu, cu lacrimi în ochi, potrivit starpopular.ro.

Nu a fost uşor nici când Emilia l-a cunoscut, la doi ani de la divorţ, pe Sebastian, cel care avea să îi devină soţ. Solista a mărturisit că nu a vrut să îl forţeze pe fiul ei să se împrietenească cu noul partener şi că a lăsat ca lucrurile să vină de la sine. A avut însă mare noroc că Sebastian i-a acceptat copiii ca şi când ar fi fost ai lui.

„Când l-am cunoscut pe Sebastian, nu l-am obligat pe fiul meu să vina la mine. L-am lăsat pe el să vina la noi, să se împrietenească cu Sebi, să nu vadă în el un dușman, să nu fie gelos. Copilul meu a venit atunci când a simțit el. Nu orice femeie care a avut o căsnicie cu doi copii poate să mai întâlnească pe cineva care s-o iubească și să-mi iubească copiii așa cum a făcut Sebastian. Mi-a iubit copiii că și cum ar fi fost copiii lui. Fetița mea îi spune tata”, a mai declarat Emilia Ghinescu

Emilia Ghinescu, una dintre cele mai căutate artiste de muzică populară din România

Faimoasa artistă este originală din Pitești, județul Argeș. S-a născut pe 20 noiembrie 1978, iar pasiunea pentru muzică o are de mic copil. Emilia Ghinescu cântă de la vârsta de la vârsta de 10 ani. 

Cântăreața a studiat Facultatea de Psihologie, însă menirea sa a fost să urce pe scenă. Pe plan profesional, Emilia Ghinescu se poate lăuda cu șase albume muzicale, în colaborare cu artiști valoroși, printre care și Nicu Paleru.

Artista a devenit cunoscută pentru piesele ”Barbatul”, ”Am pacate pe pamant”, ”Plateste-l pe lautar”, ”Batranete haine grele”, ”Doar mama sa nu fii”, ”Am pe lume doi feciori”, unele dintre cele mai ascultate melodii din repertoriul propriu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net