EXCLUSIV 7 secrete din săptămâna finală a «Fermei vedetelor»

Vasile, Maria, Paul şi Lili  sunt cei patru finalişti
Vasile, Maria, Paul şi Lili sunt cei patru finalişti

Mult a fost, puţin a mai rămas. Emisiunea “Ferma vedetelor”, difuzată din 16 februarie, la PRO TV, îşi va desemna sâmbătă câştigătorul. În joc au rămas Lili Sandu, Paul Ipate, Maria Constantin şi Vasile Calofir, însă soarta lor va fi decisă de cei 12 eliminaţi, care s-au întors în Cipru fiecare cu antipatiile şi simpatiile lui.

1. Săptămâna aceasta, emisiunea prezentată de Iulia Vântur se va difuza luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, iar sâmbătă, de la aceeaşi oră, în finală, se va desemna câştigătorul premiului de 50.000 €. Spre deosebire de sezonul precedent, când ultimul act a fost live, acum finala a fost înregistrată. Asta pentru a se evita situaţiile dramatice, de genul celei din 2015, când Augustin Viziru şi-a tăiat mâna cu toporul.

2. Spre deosebire de sezonul din 2015, când în săptămâna finală au rămas cinci concurenţi în emisiune, de data aceasta au rămas doar patru, unul fiind eliminat de foştii competitori reveniţi în “Fermă”. Click! a aflat că voturile negative vor merge către Lili Sandu, care va fi eliminată la fel cum s-a întâmplat anul trecut cu Ionuţ Iftimoaie.  3. Toţi foştii concurenţi vor vota ca unul dintre cei trei rămaşi în “Fermă”, adică Paul Ipate, Maria Constantin şi Vasile Calofir, să meargă direct în finala din 4 iunie. Norocosul ales va fi Paul Ipate.4. Primul duel al finalei se va da între Maria Constantin şi Vasile Calofir, urmând ca învingătorul să se lupte cu Paul Ipate pentru cei 50.000 €.5. Click! a aflat, din surse sigure, prezente pe platoul de filmare, că marele câştigător de anul acesta este Paul Ipate.6. Paul Ipate e singurul concurent care nu a apelat la metoda „mită contra voturi de susţinere”. Sfătuită de Augustin Viziru, Maria Constantin i-a promis Elenei Lasconi o parte din câştig, în cazul în care aceasta din urmă i-ar fi oferit votul ei pozitiv.7. “Ferma” din Cipru, modificată total de concurenţii noştri, va găz­dui în final o nuntă tra­diţională românească.


    Vasile, Maria, Paul şi Lili  sunt cei patru finalişti
Vasile, Maria, Paul şi Lili sunt cei patru finalişti
oana roman si marius elisei
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
4 front doctorita spagara jpg
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg