EXCLUSIV Maria Constantin a pus stăpânire pe maşina de lux a iubitului fotbalist


    Maria Constantin a coborât din mașina lui Dacian Varga foto: Blitz
Maria Constantin a coborât din mașina lui Dacian Varga foto: Blitz

După două căsnicii eșuate, Maria Constantin pare că și-a găsit liniștea lângă fotbalistul Dacian Varga, cu care formează un cuplu de jumătate de an. Deși mulți nu le dădeau prea multe șanse împreună, iată că cei doi rezistă bine sub același acoperiș și își împart deja bunurile ca un adevărat cuplu. Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins-o în trafic pe cântăreața de muzică populară la volanul unui superb Land Rover, bolid ce îi aparțne noului ei iubit.

Relația Mariei Constantin (32 de ani) cu Dacian Varga (34 de ani) merge ca pe roate. Blodina nu doar locuiește sub același acoperiș cu sportivul, ci îi conduce mai nou și mașina fotbalistului, un Land Rover, în valoare de 50.000 de euro, cu care face slalom prin trafic. Cel puțin așa s-a întâmplat recent când fotoreporterii Click! au surprins în imagini manevrele periculoase ale interpretei de folclor. Blondina nu a ținut prea mult cont de regulile de circulație.

Blonda s-a oprit la sediul unui televiziuni, încărcată de bagaje
Blonda s-a oprit la sediul unui televiziuni, încărcată de bagaje

A condus pe linia de tramvai și a depășit coloana pe refugiu, ba chiar s-a făcut că nu vede culoarea roșie a semaforului și a călcat pedala de accelerație. Îmbrăcată sport și cu un fizic de adolescentă, Maria Constantin a făcut apoi o oprire la Etno Tv. A coborât din mașina lui Dacian Varga cu o geantă imensă după ea și a intrat în clădire, unde avea treabă.

Maria Constantin arată ca o adolescentă
Maria Constantin arată ca o adolescentă

Maria Constantin a divorțat de două ori

Cântăreața de muzică populară nu prea a avut noroc în dragoste, dacă stăm să judecăm trecutul ei amoros. Maria Constantin a trecut prin două divorţuri cu scântei, însă, deşi s-a jurat că o vreme nu mai vrea să audă de o altă relaţie, Cupidon a săgetat-o iar, toamna trecută. Bărbatul care i-a intrat în suflet, fotbalistul Dacian Varga, are în spate un CV impresionant la capitolul cuceriri.

Solista de muzică populară Maria Constantin este originară din Târgu Jiu. S-a măritat prima dată la vârsta de 23 de ani, în anul 2008 cu Ciprian Tapotă-Lătăreţu, şi el cântăreţ şi fiu de lăutari. După puţin timp, aceasta a devenit mămică, însă căsnicia s-a transformat în calvar, iar în anul 2013 a divorţat. În acelaşi an, l-a cunoscut pe Marcel Toader, care divorţase de Gabriela Cristea.

Cei doi s-au căsătorit în 2015, dar în toamna lui 2017 au apărut primele zvonuri că se despart. Banii, dar şi adulterul au fost acuzaţiile pe care şi le-au făcut reciproc. Primul termen în procesul de divorţ a fost 21 noiembrie 2017 şi s-a definitivat în ianuarie 2018. 

Citește și:

Planul Mariei Constantin de a petrece mai mult timp cu Codruț: „El a văzut cum este cu mami”

Cadoul Mariei Constantin pentru fiul său a făcut-o de râs: „Rușinică, «mami»”

cub lia bugnar theo rose png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
serial wednesday jpg
cub Kirstie Alley
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub emma corrin png
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub camelia șucu (1) png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub Kirstie Alley