EXCLUSIV Românca lui Van Damme a dat lovitura în Germania

Ultima actualizare:

    Elena Hueanu a făcut senzaţie pe podiumurile de modă din ţară şi din străinătate foto: arhiva personală
Elena Hueanu a făcut senzaţie pe podiumurile de modă din ţară şi din străinătate foto: arhiva personală

Ultimii ani au fost de coşmar pentru Elena Hueanu, care în la finele lui 2013 fugea din România cu copilul în braţe pentru a se ascunde de fotbalistul Cristi Coandă pe care l-a acuzat de agresiune. Acum însă fotomodelul nu mai are de ce să se teamă că nu i-ar poate asigura fetiţei un trai decent. Fotomodelul a coborât de pe podiumurile de modă de unde a sucit de-a lungul timpului minţile unor vedete de top cu frumuseţeea ei şi s-a apucat de afaceri. La scurt timp după ce a deschis o clinică de înfrumuseţare, românca a ajuns la concluzia că a ieşit pe plus.

Lacrimile de tristeţe ale Elenei Hueanu, mămica unei fetiţe de patru ani, s-au transformat în lacrimi de fericire. Românca nu-şi mai încape în piele de bucurie de când a dat lovitura în afaceri. Elena Hueanu este manechinul care l-ar fi impresionat cu frumuseţea ei pe actorul Jean Claude Van Damme , dar nu pe podiumul de modă a cunoscut succesul de acum, ci cu noul ei proiect în care s-a implicat în ultima vreme. Blonda a deschis împreună cu sora ei, asistentă medicală, o clinică de înfrumuseţare şi a început să facă profit care să-i acopere toate cheltuielile. Mamă singură, Elena şi-a crescut până acum fetiţa, pe Alesia Elena, fiind nevoită să-şi ia două job-uri în Germania, dar de puţin timp preferă să se ocupe exclusiv de afacerea ei.  


    Elena Hueanu se ocupă de micropigmentărifoto: arhiva personală
Elena Hueanu se ocupă de micropigmentărifoto: arhiva personală

"Am renunţat la avocatură, unde lucram la un cabinet, şi am deschis o clinică de înfrumuseţare aici în Germania. Sunt dezamăgită de tot ce mi s-a întâmplat în ţară, aşa că acum vreau să-i asigur un viitor frumos copilului meu muncind aici. Nu am angajaţi. Ne ocupăm în familie. Sunt doar eu şi sora mea, care este asistentă medicală. Fac machiaj permanet, tatuaje cosmetice, micropigmentare scalp, tratamente faciale şi am bătut palma cu un estetician cunoscut din România, care va veni de câteva ori pe lună aici pentru a face intervenţii programate. Abia am deschis, dar deja am câştigat suficient cât să-mi achit toate cheltuielile şi să rămân încă cu bani. Am preţuri promoţionale pentru Germania şi mi-am făcut deja clienţi", ne-a povestit încântată Elena Hueanu. 


    Elena Hueanu şi fetiţa ei, Alesia foto: arhiva personală
Elena Hueanu şi fetiţa ei, Alesia foto: arhiva personală

Fotomodelul care a urcat pe podium într-o rochie din aur şi diamante în trecut nu a avut o copilărie frumoasă, fiind dusă la un centru de plasament de la vârsta de 7 ani. Viaţa blondei bate filmul, dacă ne gândim coşmarul prin care a trecut doar în ultimii trei ani, fiind într-un permanet război cu forbalistul Cristi Coandă pentru custodia copilului. Elena Hueanu a fost partenera actorului Jean Claude Van Damme în filmul "Six Bullets".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net