Experiența cumplita trăită de Oana Pellea într-un taxi: «Pentru prima dată când mi s-a făcut frică»

Ultima actualizare:

Actrița Oana Pellea a trăit o experiență teribilă, în timp ce se afla seara într-un taxi. Artista a fost de-a dreptul îngrozită când, în mașină, a început să răsune în mod repetitiv unul dintre discursurile lui Nicolae Ceaușescu, iar spaima s-a accentuat în momentul în care șoferul a început să devină agresiv în trafic. 

Experiența cumplita trăită de Oana Pellea într-un taxi
Experiența cumplita trăită de Oana Pellea într-un taxi

Oana Pellea, una dintre cele mai bune actrițe din România, fiica regretatului Amza Pellea, a avut parte de o călătorie cu taxiul, ce a îngrozit-o de-a dreptul și care i-a adus aminte de o perioadă foarte sumbră a vieții ei.

În timp ce se întorcea de la un spectacol, artista s-a suit seara într-un taxi în care, spre surprinderea ei, șoferul asculta cu volumul dat la maxim, un discurs al lui Nicolae Ceaușescu. Oana Pellea este familiarizată cu perioada de dinainte de '90, trăindu-și tinerețea sub regimul comunist, o experiență traumatizantă, ce-i evocă până în ziua de azi amintiri neplăcute.

Momentul în care actrița a realizat că șoferul mașinii în care se afla asculta mod repetitiv unul dintre discursurile lui Ceaușescu, a fost cuprinsă de panică, iar când individul a început să devină agresiv în trafic, Oana Pellea a devenit de-a dreptul îngrozită și i s-a făcut frică. Actrița a filmat cumplita experiență și a împărtășit întâmplarea pe contul de social-media.  

«În taxi București 2022. Astă seară, 1 noiembrie…mă întorc de la spectacol ..

Te urci în taxi și faci un salt mortal în timp…GROAZNIC!

Vă mărturisesc că este prima dată în viața mea când mi s-a făcut frică!

Nu asculta un post.. avea o inregistrare ÎN BUCLĂ!

Am ajuns cu bine…», a scris Oana Pellea

Oana Pellea alături de Marius Manole, pe scena din Paris

Oana Pellea este foarte activă pe pagina personală de Facebook, unde comunică adesea cu fanii ei. Actrița are parte de succes și în teatru, unul dintre spectacolele ei, „Oscar şi Tanti Roz”, în care joacă alături de Marius Manole, fiind programat pentru reprezentații pe scenele din Paris și Bruxelles. 

„E greu de adus un spectacol în străinatate. E o unică reprezentație. E sâmbătă. E la o oră civilizată. Organizatorii fac mari eforturi. Trupa stă în Paris câteva ore…plecăm mai departe la Bruxelles, unde jucăm a doua zi…și plecăm înapoi acasă…

Este un efort pe care îl facem toți cu unica bucurie că putem să dăruim publicului un spectacol de calitate”, a scris Oana Pellea pe pagina ei de Facebook.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net