Familia lui Alexandru Arșinel, clipe grele la jumătate de an de la decesul actorului: „Nu este deloc ușor”

#Exclusiv Click!

Au trecut șase luni de la dispariția regretatului Alexandru Arșinel! Decesul său a lăsat în urmă o familie îndoliată care nu își revine nici acum din stare de șoc. Contactat de Click!, Cristian, fiul cel mic al artistului, ne-a dezvăluit că atât el cât și familia sa nu reușesc să treacă emoțional peste acest hop.

Anul trecut, în luna septembrie, lumea teatrului românesc era în doliu! Alexandru Arșinel, la vârsta de 83 de ani, își lua adio de la viață pentru totdeauna! Problemele cardiace pe care le avea și-au spus cuvântul, mai ales că, în ultimele zile, starea de sănătate a acestuia se deteriora destul de tare încât ajunsese de urgență la spital, la secția de Terapie Intensivă.

Decesul său a lăsat în urmă doi copii, pe Bogdan și Cristian, o soție care plânge aproape în fiecare zi.

„I-am dat tatălui meu de pomană recent. Mama este mai bine acum. O susținem, suntem alături de ea, pentru că nu este deloc ușor. Încă nu ne-am împăcat cu gândul că tata nu mai este printre noi”, a spus Cristian Arșinel pentru Click!

Alexandru Arșinel, un familist convins

În 2018, regretatul artist împlinea 50 de ani de căsătorie cu soția lui, Marilena cu care are doi copii, ce au fost mândria sa. Arșinel era foarte discret atunci când venea vorba despre familie, însă uneori își mai deschidea sufletul, în spațiul public și mai povestea despre cât este de frumoasă viața alături de femeia pe care a cunoscut-o la ștrand.

„La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns. Am plusat şi am întrebat-o: «Dar ce ai face dacă m-aş îneca?». S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns! Am păcălit-o! Cred că merita un bărbat mai bun decât mine, în sensul că n-am fost întotdeauna lângă ea când a trebuit. Întâlnirea cu Marilena a fost un semn dumnezeiesc!”, povestea Arșinel.

Click! spune

Alexandru Arşinel s-a născut la Dolhasca, județul Suceava, pe 4 iunie 1939. A absolvit Facultatea de Teatru din București în 1962, iar în 1964 se angaja ca actor la Teatrul de Revista „Constantin Tănase”, unde aici a și cunoscut-o pe Stela Popescu care i-a devenit parteneră de scenă mulți ani. De asemenea, în 1998, regretatul actor devenea directorul Teatrului de Revistă Constantin Tănase din Capitală.

Alexandru Arșinel a colaborat cu Teatrul „Constantin Tănase” timp de 54 de ani, iar timp de douăzeci de ani, acesta a fost la cârma acestei instituții în calitate de director general.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
image
actualitate.net
image
actualitate.net