Felicia Filip, totul despre perioada de post. De unde a învățat celebra soprană să fie smerită

#Exclusiv Click!

Au mai rămas aproape trei săptămâni până la Paște, perioadă în care mulți creștini ortodocși aleg să postească, pentru a se spovedi și a se împărtăși. Printre aceștia se numără și Felicia Filip (65 de ani), directorul general al Operei Comice pentru Copii din București. Contactată de Click!, celebra soprană ne-a vorbit mai multe despre această perioadă.

„Fără Dumnezeu, suntem nimeni”, multe persoane ajung să folosească această expresie printre care și Felicia Filip, care știe că fără credință și smerenie, nu reușea să fie cine este astăzi.

„Postesc în această perioadă și la propriu și la figurat. Nu merg la Biserică mai mult decât o făceam până acum, dar mă simt foarte liniștită sufletește de faptul că merg zi de zi la instituția comică pentru copii, pe care eu o conduc, unde întâlnesc multe suflete mici de copii ce îmi dau o energie foarte bună”, a declarat Felicia Filip, pentru Click!

Familia, esența educației

Celebra soprană, Felicia Filip ne-a mai mărturisit și cât de eficientă și bună a fost educația primită de acasă din partea părinților săi:

„În ceea ce privește chemarea spre credință, am învățat-o de mică de la familia mea, pentru că în familia mea sărbătorile creștinești sunt respectate. Părerea mea este că familia este celula vieții, de acolo îți formezi deprinderile”.

Recunoscătoare familiei

Felicia Filip declara recent, pentru clickpentrufemei.ro, din ce familie provine dar și cât de recunoscătoare este celor doi părinți ai săi:

„Mama muncea foarte mult, a crescut trei copii mai mult singură, pentru că tata era revizor contabil şi venea acasă doar la sfârşit de săptămână. Mama, care avea şi serviciu, venea pe fugă să ne dea de mâncare. Nu conta la ce oră, ne trezea din somn, ne punea la masa, apoi pleca înapoi.

La 14 ani, eu şi fraţii mei am plecat la liceu. Părinţii au rămas cu o casă goală, nevoiţi să crească trei copii la oraş, să-i ţină la liceu, în gazdă. Noi ştim şi ce înseamnă să fii domn, şi ce înseamnă să fii talpa casei, toate învăţate din propria experienţă, nu din cărţi. Când ai trăit toate astea, altfel preţuieşti oamenii şi viaţa”, a declarat pentru clickpentrufemei.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net