Fiica lui Carmen Trandafir și a lui Emil Grădinescu, o domnișoară în toată regula. Ce carieră vrea să urmeze: „E un vis mare..”

#Exclusiv Click!

Așa mamă, așa fiică! La 48 de ani, Carmen Trandafir are cu ce se mândri. Vedeta a venit, deunăzi, la petrecerea Viva!, însoțită de fiica sa și a lui Emil Grădinescu, Ana, în vârstă de 15 ani. Aceasta pare să fi moştenit nu doar din trăsăturile mamei sale, ci şi talentul ei. Cele două au atras toate privirile!

Ana, fiica solistei Carmen Trandafir și a lui Emil Grădinescu este o adolescentă de o frumusețe aparte, care îi calcă pe urme mamei sale. Este sensibilă și talentată, îi place muzica și adoră filmele românești.

Tânăra, în vârstă de 15 ani, așteaptă cu nerăbdare să susțină, vara aceasta, Evaluarea Națională.

Ana nu prea vrea să iasă din casă, e mai timidă de felul ei, mai discretă. O scot greu din casă, la petrecerile mondene. Ei îi place foarte mult să stea acasă, urmărește filme, ascultă muzică, e foarte apropiată de familie.

Anul acesta, amânăm vacanța pentru că ea trebuie să dea Evaluarea. Este în clasa a VIII-a. Cred ca va alege un liceu aproape de casă. Școala la care este are și liceu, nu ar fi rău să meargă acolo”, ne-a mărturisit Carmen Trandafir, la petrecerea Viva!, unde cele două, mamă și fiică, au atras toate privirile.

Carmen Trandafir: „Anna are voce , dar are trac!”

După ce va termina liceul, frumoasa Ana intenționează să opteze pentru o carieră în cinematografie.

E un vis mare al meu să lucrez în industria filmului, orice. Scenarist, regizor, actriță, nu contează!”, ne-a mărturisit Ana.

Tânăra și-a moștenit mama. Are și voce, dar, deocamdată, ezită să se urce pe scenă, căci este o fire foarte timidă în fața publicului.

Îi zicem deja Diva! Eu mi-aș dori să o văd și pe micul, și pe marele ecran. E important ca ea să-și urmeze visul și s-o sprijinim. Are voce, cântă și la pian foarte bine, dar nu poate să cânte în public deloc.

Și eu eram foarte timidă ....cu anii, cu vârsta, se vor schimba lucrurile. Trebuie doar sa aibă încredere în ea!”, ne-a mai dezvăluit artista, despre fiica ei.

Carmen Trandafir a debutat în muzică la doar 16 ani, atunci când a și câștigat un premiu pentru interpretare la celebrul Festival de la Mamaia din anul 1991.

Cu toate că muzica a fost mereu parte din viața ei, solista a renunțat la carieră în favoarea familiei. Este căsătorită cu Emil Grădinescu, cu care are 18 ani de relație și peste 10 de mariaj.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner smiley png
banner anghel iordănescu png
banner anisia gafton png
"Am făcut o casă pe care o să o folosesc cât pot de mult și poate, pe viitor, o voi și închiria", mai spus prezentatorul TV
banner ioana tufaru png
 ”Este o șansă unică în viață, poate să fie rampa mea de lansare", spune Mihaela Ciuraru