Carmen Trandafir și Emil Grădinescu, la un pas de divorț: „Stop, gata!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Emil Grădinescu (63 de ani) și Carmen Trandafir (47 de ani) au fost și ei la un pas de divorț. Cântăreața a dezvăluit pentru Click! că între ea și soțul său au existat și există divergențe. Și nu puține au fost momentele în care și-au dorit să pună punct mariajului.

Carmen Trandafir, la un pas de divorț!

Carmen Trandafir a recunoscut adevărul! Asumată și cu zâmbetul pe buze, vedeta ne-a dezvăluit că după 16 ani de iubire, alături de Emil Grădinescu, au mai apărut, de-a lungul timpului, și unele probleme în familia lor.

Citește și: Carmen Trandafir, la TV cu fiica adolescentă! Ana e frumoasă, sensibilă și îi calcă mamei pe urme

 „Bineînțeles că am trecut și prin momente mai puțin plăcute, ne acceptăm defectele. Am avut momente în căsătoria noastră când am spus <stop, gata>, am spus asta de multe ori, dar în glumă. La noi sunt mici certuri cum ar fi de ce o ia pe un traseu și nu pe altul.

Sunt nimicuri peste care trecem imediat. De cele mai multe ori Emil spune <stop, hai să ne împăcăm> dar și eu o fac și îi zic <hai să ne împăcam. Nu îmi place să fim certați>. Cred că am ajuns și eu la înțelepciunea de a ceda”, a declarat Carmen Trandafir, pentru Click!.

 Cum și-au rezolvat problemele? Ei bine, Carmen Trandafir și soțul ei au găsit înțelepciunea necesară pentru a se ierta unul pe altul și de a trece peste hopurile din familie.

Mai vezi și: Câte vedete recunoașteți în poza asta? Daniela Gyorfi a scos fotografii de la naftalină

„Timpul pe care îl am liber prefer să îl petrec în familie, alături de copil, cu cățelul sau cu soțul. Am crescut cu niște principii de când eram copilă, mi-am dorit foarte mult să le păstrez în continuare, am vrut să îmi păstrez aceeași viață pe care am avut-o alături de mama și de frați, aceeași viață să o am cu soțul și cu familia mea.

Ne-am dorit să fim oameni normali, să avem prietenii noștri, amici care nu sunt neapărat din zona muzicii sau a sportului. Suntem niște oameni normali care și-au dorit familie foarte mult și înțelegere, și când îți dorești asta este imposibil să nu le păstrezi”, a mai spus artista pentru Click!.

Carmen Trandafir, atentă la imaginea sa

Cântăreața (47 de ani) arată foarte bine, însă mai ține câte o cură de slăbire, acum fiind în punctul în care vrea să mai dea jos câteva kilograme.

„Vreau să mai slăbesc. Trebuie să fac ceva, pentru că nu îmi place starea în care mă mențin acum. Trebuie ceva mai bine, să mai dăm jos! Probabil că din cauza vârstei am mai multe kilograme. Eu nu sunt o mâncăcioasă de fel, dar se pune mai repede. Acum am puțin peste 50 de kilograme, dar la înălțimea mea se observă.

Aș vrea să mai elimin vreo trei sau patru kilograme. Nu o să mai mănânc seara după ora 18.00 până a doua zi până la ora 11:00 – 12:00 și o să fac și puțin sport. Acum că este vremea frumoasă, am bandă în curte. Zilele acum sunt mai respirabile, așa că am început să fac mișcare. Îmi place la aer.”, a declarat Carmen Trandafir, pentru Click!.

Carmen Trandafir, surpriză muzicală

Artista este o prezență rară la evenimente, însă muzica este tot preocuparea ei numărul 1, așa că o găsim în studioul de înregistrări mai tot timpul.

„Lucrez la un album pe care vreau să îl lansez în 2023. Este un proiect special, deosebit. Vreau să vorbesc mai multe când voi ieși cu următoarea piesă pentru că o să fie în colaborare cu un băiat foarte talentat și o să vă spun mai multe la momentul potrivit.”, a conchis Carmen Trandafir.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net