Carmen Trandafir, la TV cu fiica adolescentă! Ana e frumoasă, sensibilă și îi calcă mamei pe urme


    Carmen Trandafir, Emil Grădinescu și Ana, când era micăfoto: arhivă personală
Carmen Trandafir, Emil Grădinescu și Ana, când era micăfoto: arhivă personală

Așa mamă, așa fiică! La 46 de ani, Carmen Trandafir are cu ce se mândri. Vedeta a venit în premieră la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, însoțită de fiica sa și a lui Emil Grădinescu, Ana, în vârstă de 13 ani. Aceasta pare să fi moştenit nu doar din trăsăturile mamei, ci şi din talentul ei.

Este o adolescentă de o frumusețe aparte, care îi calcă pe urme mamei sale. Este sensibilă și talentată, îi place muzica și adoră filmele românești. „Ana e pasionată de muzică, bate la tombe. Pe lângă muzică mai are o mare pasiune, filmele românești îi plac: «Două lozuri» sau «Amintiri în Epoca de Aur». Îi place și Tarantino. Ascultăm împreună muzică bună și ne uităm la filme românești. Avem colegi care vin la noi, avem zi de film și fără telefoane”, a declarat solista, invitată alături de fiica ei, în emisiunea "Vorbește lumea", de la Pro TV. Cele două, mamă și fiică, au o relație foarte bună, chiar dacă Ana e deja la vârsta problematică a adolescenței. „Când era mai mică, era mai deschisă. Acum e mai timidă. Chiar și pe bunica ei o întreba la ce vârstă a ieșit prima dată cu băieți. Vorbim multe și de toate”, a mai spus cântăreața.


    Carmen Trandafir și fiica sa, în direct la
Carmen Trandafir și fiica sa, în direct la

Carmen Trandafir a debutat în muzică la 16 ani, atunci când a și câștigat un premiu pentru interpretare la Festivalul Mamaia 1991. Cu toate că muzica a fost mereu parte din viața ei, a renunțat la carieră în favoarea familiei. Solista este căsătorită cu Emil Grădinescu, au 18 ani de relație și 10 de mariaj.


    Ana are 13 ani și îi plac filmele și muzicafoto: captură PRO TV
Ana are 13 ani și îi plac filmele și muzicafoto: captură PRO TV

Citește și:

INTERVIU Carmen Trandafir a împlinit 45 de ani. Ce adolescentă frumoasă s-a făcut fiica ei și a lui Emil Grădinescu!

Carmen Trandafir, despre relația cu Emil Grădinescu: «Nu am vrut căsătorie și copii. Acum, unul fără celălalt nu se poate»

FotoJet (6) jpg
FotoJet (2) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (1) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cub cub cătălin scărlătescu png
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi