Fiica lui Gabi Balint, „goală” de prejudecăți. Fotografiile Denisei au încins Internetul

Ultima actualizare:

Fiica lui Gabi Balint a intrat din nou în atenția internauților după ce a postat în social media câteva fotografii menite să stârnească atât admirația domnilor, cât și invidia doamnelor și domnișoarelor, căci are grijă să-și expună trupul parcă tras prin inel așa cum știe mai bine.

Fanii au fost de-a dreptul surprinși de dezinvoltura de care a dat dovadă fiica cea mare a fostului fotbalist de la Steaua. Denisa s-a fotografiat fără sutien, apoi a încărcat imaginile pe Instagram. Like-urile au curs necontenit, reușind ca în doar o zi să adune peste 1.500 de aprecieri.

Denisa Balint, în ipostaze incendiare pe Instagram 

Fiica cea mare a stelistului are 24 de ani și este de profesie model, absolvind facultatea în Spania. A studiat la Institutul European de Design. Tânăra și-a obișnuit deja fanii cu postări incendiare pe rețelele de socializare. De această dată, Denisa a dus lucrurile la un alt nivel și a convenit că este momentul să renunțe la o piesă importantă din outfit-ul ei: sutienul. 

A realizat mai multe fotografii și filmulețe, le-a ales pe cele mai sexy și a dat startul aprecierilor pe Instagram. Comentariile nu au fost nici ele puține, căci o astfel de apariție nu a trecut neobservată și nelăudată: „Denisaaa”, „Eşti superbă” şi „Wow”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor. 

Ce pasiuni are Roa, sora cea mică a Denisei 

Gabi Balint se poate declara un bărbat fericit, căci este tată a două fete: Denisa (24 ani), mezina Roa Lorelei Andreea (12 ani), rezultate în urma celor două relații ale sale. 

Denisa este rodul iubirii dintre el și Cătălina, a căror căsnicie a ajuns la final în anul 2004. Mezina s-a născut din relația cu Raluca Petrică, fostă dansatoare a emisiunii „Surprize! Surprize!”. 

Fostul fotbalist de la Steaua se poate lăuda că are o relație apropiată cu cele două fiice ale sale. Denisa postează deseori imagini în compania tatălui ei, semn că cei doi se înțeleg destul de bine. 

Cât despre Roa, tatăl ei declara acum ceva timp că este pasionată de muzică și își dorește să facă parte dintr-o trupă, deși încă se află în procesul de cunoaștere. 

„Este și ea o mică artistă. Cântă la pian, voce. De aceea am și adus-o astăzi. Am pus-o să studieze un pic Pheonix pentru că i-am explicat că este formația cu care eu am crescut și tare mult m-am bucurat când, după o perioadă de timp i-am cunoscut și pe membrii formației, pe câțiva dintre ei. Cu Mircea Baniciu mă leagă o prietenie de vreo 40 de ani. I-am dat câteva melodii să asculte ca să vină să știe despre ce este vorba”, mărturisea Gabi Balint în urmă cu câteva luni, potrivit ego.ro

image
image
image
image
image
image
Adrian Păduraru şi Teodora  Mareş s au iubit în film,  dar s au evitat, în pauzele  de  filmare jpeg
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png