Gabi Balint, despre Coman și Tănase: ”Sunt puțin infatuați”

Ultima actualizare:

    Starurile FCSB, Coman și Tănase, și-au pierdut din strălucireFOTO: Sportpictures.eu
Starurile FCSB, Coman și Tănase, și-au pierdut din strălucireFOTO: Sportpictures.eu

Cu o echipă slăbită din motive de orgoliu al patronului, FCSB a fost la un pas să piardă două puncte la Arad, în fața celor de la UTA. Intervenția salvatoare a lui Vlad din ultimul minut a făcut ca victoria să revină cu 1-0 bucureștenilor, care sâmbătă seară s-au jucat cu ocaziile, spre disperarea fostului internațional Gabi Balint.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Moruțan, în minutul 40. Un gol venit pe o gravă neatenție a gazdelor, care i-au permis mijlocașului să marcheze cu capul, din centrul careului, iar la finalul meciului să-și arate mirarea că a reușit acest lucru: ”Mă bucur că am marcat cu capul. Cred că doar la juniori am mai înscris astfel. Sigur acesta e primul meu gol încris cu capul în Liga 1”, a declarat Moruțan după meci.

Cum din minutul 43 arădenii au rămas în 10 după ce Damian Isac a primit corect al doilea galben pentru că nu a permis executarea rapidă a unei lovituri libere a adversarei, bucureștenii s-au întrecut în ocazii la poarta lui Balauru, care i-a speriat la propriu pe atacanții FCSB. Este la fel de adevărat, Tănase, Coman sau Istrate și-au bătut joc de ocaziile avute, fostul internațional Gabi Balint, acum analist la Digi Sport, taxându-i dur pe primii doi: ”Sunt niște jucători puțin infatuați, pentru că, la ocaziile pe care le-au avut, trebuiau să marcheze, însă le-au tratat cu atâta superficialitate cum n-am mai văzut până acum. Nu poți să spui că Florinel Coman a avut ghinion și a dat bară. Nu! Acolo trebuia să dea gol. El a avut o ocazie frumoasă, o ratare frumoasă. Ce? Acolo trebuia să dea gol, portarul era căzut, el era bine plasat, era pe mijlocul porții, trebuia să dea gol. Tănase scapă de două-trei ori, trebuie să dea gol, trebuie concentrare, trebuie să-ți dorești să dai gol. Iar la ei s-a văzut superficialitatea, ca și cum era 5-0 și jucau din călcâie și pe vârfuri. Un jucător profesionist joacă la maximum, tratează fiecare fază la maximum”, a declarat fostul golgeter al Stelei.

La rândul său, antrenorul FCSB, Anton Petrea, s-a declarat dezamăgit de lejeritatea cu care elevii săi au ratat ocaziile avute: “Important e că am reuşit să câştigăm. Ne-am  creat o sumedenie de ocazii în repriza a doua şi le-am tratat cu lejeritate. Trebuie să învăţăm din asemenea jocuri, în care trebuie să decizi milt mai repede, când ai ocazii să fructifici. I-am atenţionat la pauză să tratăm meciul la fel de serios, că jucăm 11-11”, a spus Petrea după meci. El se gândește deja la importantul meci de vineri, contra formației CFR Cluj, în care va trebui să găsească soluții pentru înlocuirea fundașului stânga Radunovic, care va fi suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net