Flick va deveni tată. Motivul pentru care el și soția lui au ținut sarcina ascunsă

Ultima actualizare:

Flick și soția sa, Denisa Filcea, vor deveni părinți. Cei doi au făcut anunțul prin intermediul unui clip, publicat pe rețelele sociale, din care este evident că sarcina Denisei este una avansată. Soția lui Flick a ținut să explice și motivele pentru care au decis să țină secret, până acum, fericitul eveniment din viața lor.

Flick și Denisa Filcea vor avea un copil foto: Instagram
Flick și Denisa Filcea vor avea un copil foto: Instagram

Flick, pe numele său real Sebastian Andrei Filcea, a anunțat pe pagina sa de Instagram că el și Denisa, soția sa, vor avea primul lor copil. În clipul filmat în deșert, Denisa poartă o salopetă albă, mulată, care lasă să i se vadă sarcina avansată, trecută de primul semestru. În imagini, Flick se duce spre soția sa și o ia în brațe, pe a o săruta pe frunte, apoi.

Mesajele lui Flick, pentru soția și copilul nenăscut

”Undeva, în deșerturi, departe/E doar fericirea și noi./Mai frumos de atât nu se poate:/În curând nu mai suntem doar doi”, au fost cuvintele scrise de Flick în dreptul imaginilor cu el și soția sa.

În altă imagine publicată pe Instagram, Flick apare în timp ce își sărută cu tandrețe soția pe frunte. Și în dreptul ei, omul de radio a lăsat câteva rime.

”Un vis, un dor, o rugăciune,/O bucurie, o dorință/Au reușit printr-o minune/Să prindă viață într-o ființă./Tu ne-ai adus cea mai frumoasă/Manifestare a iubirii./Te așteptăm cu drag acasă/Aici, în zodia fericirii”, a mai scris Flick.

Denisa Filcea, motivul pentru care a ascuns sarcina

Pentru că sarcina ei este destul de avansată, Denisa Filcea a ținut să explice, într-un clip publicat pe canalul său de YouTube, de ce ea și Flick nu s-au grăbit să facă anunțul pe rețelele sociale și au ținut sarcina ascunsă publicului, până acum. Denisa a spus că intenția lor nu a fost de a se feri, dar au dorit să se bucure de acest eveniment în privat.

Adevărul este că nu am ținut nicio secundă ascuns că sunt însărcinată, dar pur și simplu nici nu am simțit nevoia de a împărtăși cu altcineva acest lucru intim și minunat care ni se întâmplă. Așadar, până astăzi nu a știut absolut nimeni. Suntem foarte recunoscători pentru această binecuvântare din viața noastră și cea mai mare realizare a cuplului nostru, motiv pentru care am ales să ne bucurăm și să trăim din plin această experiență doar noi doi, măcar pentru o perioadă. Noi facem lucrurile doar pentru noi și fericirea noastră. Nu am ales să fim părinți pentru că au vrut părinții noștri sau era cazul.”, a spus Denisa Filcea.

Soția lui Flick a mai subliniat că își cere scuze dacă unii oameni s-au supărat pentru că nu au știut de sarcină, dar ea nu consideră că era obligația sa sau a lui Flick de aîmpărtăși imediat fericitul eveniment cu restul lunii

Îmi cer scuze persoanelor care consideră că meritau să știe înainte sau să afle în alt mod, însă, după cum spuneam, nu este despre voi, iar experiența de viață pe care am avut-o până acum m-a învățat că dacă nu vrei ca cineva să știe un lucru, atunci nu trebuie să știe nimeni. Fericirea adevărată trebuie mai întâi trăită și apoi împărtășită și cu ceilalți”, a concluzionat Denisa Filcea.

Flick și soția sa, nuntă secretă în Creta

Flick și Denisa s-au căsătorit în 2020, în Creta
Flick și Denisa s-au căsătorit în 2020, în Creta

Flick și Denisa Filcea, fostă "Miss Planet", s-au căsătorit în august 2020, în secret. Cununia civilă a avut loc în Creta, într-un cadru de vis, după doar câteva luni de relație.

"De azi, in fiecare zi / Am să te străng al piept întruna / Și am să fiu unde-ai să fii / Din august, ... pentru totdeauna!", a scris Denisa, la vremea aceea, pe Facebook.

 În octombrie 2020, cei doi au făcut și cununia religioasă, la Oradea, orașul din care este originară Denisa, iar naș a fost Daniel Buzdugan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net