Florin Piersic jr. îi ia peste picior pe influencerii care au „pus botul” la „Branza Regelui”. VIDEO viral

Ultima actualizare:

Farsa prin care un influencer din România a păcălit mai multe vedete autohtone să facă reclamă la „Brânza Regelui” s-a viralizat în mediul online, așa că celebrul actor Florin Piersic Jr a decis să facă mișto și el de toată întâmplarea.

Florin Piersic jr face mișto de influenceri / foto: captura video
Florin Piersic jr face mișto de influenceri / foto: captura video

Îm stilul umoristic caracteristic, Florin Piersic Jr. s-a filmat în timp ce „vorbea” la telefon cu producătorii „Brânzei Regelui”. În realitate, persoana de pe celălalt capăt al firului este tot el.

Florin Piersic Jr. a încercat să „cumpere” „brânză regală”

Florin Piersic le cere „reprezentanților” o monstră din celebra brânză pentru a o promova și el. „Persoana” de la telefon îi spune că nu se numește „brânza regală” cu spune el, ci „brânza regelui”, în timp ce-i zice că nu a auzit de el.

„Eu măcar am încercat să pun mâna pe #branzaregelui #poftăbună #influensăr #dedâmboviţa #suntcelebrudarnuexist”, a scris actorul, lângă clipul postat pe Instagram.

Vloggerul care a păcălit mai mulți influenceri

Acum mai puțin de o săptămână, Andrei Petroff, Nicknamedpete, așa cum se autointituleză pe Youtube, spune că scopul său a fost acela de a demonstra că persoane din online, urmărite de foarte mulţi oameni, încasează bani pentru a promova produse despre care, de fapt, nu ştiu absolut nimic.

„Adevărul pe care l-am constatat, şi de la care a plecat această idee, e că influencerii din România au promovat şi continuă să promoveze tot ce le trece prin cale, indiferent de impactul negativ pe care reclama lor îl poate avea asupra urmăritorilor care o văd.

Am văzut toţi scandalul companiei de cosmetice Plush Bio.

Acum vorbim toţi despre cel al caselor de pariuri. Pare că nu se mai termină şirul de poveşti cu influenceri care aleg să dea credibilitate unor ţepe, sau să convingă copii să devină victime ale unei industrii care are ca scop crearea de dependenţi şi stoarcerea ultimilor bani pe care îi au în buzunar.

Scopul nu a fost şi nu este să îmi bat joc de nişte oameni. Le-am dat toate oportunităţile să se prindă că ce le-am trimis nu era un produs real — dacă dădeau un search pe Google şi-ar fi dat seama că “Şeful de cabinet” nu apare nicăieri, că blazonul nu e cel real, că adresa de e-mail nu e una oficială, că brand-ul “Curtea Regală a României” nu există. Nici nu mai zic de faptul că au citit cu voce tare şi cu asumare că provenienţa brânzei e de la o mănăstire şi că se numeşte „Brânza Regelui”, a spus vloggerul în descrierea clipului. 

În scrisoarea trimisă, vloggerul spunea că brânza a fost produsă de Curtea Regală și este un produs aniversar în cinstea regelui Charles al Marii Britanii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net