Cum arată Sasha, fiul lui Florin Piersic JR. Micuțul nu seamănă deloc cu tatăl lui!

Florin Piersic JR. le-a făcut fanilor o bucurie uriașă. Pe contul său de Instagram, acesta a postat o fotografie cu fiul lui, Sasha, care a împlinit frumoasa vârstă de 7 ani. 

Fiul lui Florin Piersic JR. a împlinit 7 ani

Ceea ce internauții au observat imediat a fost faptul că micuțul nu-i seamănă deloc actorului: el este blonduț, are ochii albaștri și tenul deschis, trăsături într-o totală antiteză cu cele ale lui Florin Piersic JR.

„Am reușit să fac o poză cu Brad Pitt, care împlinește azi 7 ani ❤️ #mysun, a scris Florin piersic, în dreptul postării cu fiul său. Imediat, fanii lui de pe rețeaua de socializare i-au urat acestuia numai lucruri frumoase și, așa cum era de așteptat, i-au spus „La mulți ani”.

„La multi ani Sashaaaaa!!!! ❤️💫✨ / La multi ani, sanatosi, frumosi, aventurosi, zglobii si bucurosi!!!😍 / Mvaaaaaiiii!!! 😍😍😍 La mulți ani, Sasha!! / a multi ani frumosi si voiosi Sasha!🤗 / În sfârșit a găsit pe cineva care să-l iubească pentru el și nu doar pentru că e Brad Pitt! 😉❤️ / La mulți mulți ani! ❤️❤️❤️❤️”, au scris internauții, printre care se numără și persoane publice precum actorul Radu Micu și Cătălina Grama alias Jojo, dar și actrița Corina Dănilă.

Florin Piersic JR. are 2 copii cu 2 femei diferite

De-a lungul timpului, Florin Piersic JR. a fost extrem de discret în privința vieții personale. 

Cunoscutul actor și regizor care a intrat în lumea teatrului și a filmului la fel cum s-a întâmplat și cu marele actor Florin Piersic, tatăl său, are 2 copii cu 2 femei diferite. Din relația cu actrița Sorina Chiriac are o fată pe nume Sonia, în vârstă de 17 ani, iar din relația cu Andreea Cipca, o tânără jurnalistă, mai are un băiat pe nume Sasha, care a împlinit, astăzi 7 anișori. 

Citește și - Florin Piersic Jr., traumatizat de mariajul cu Adriana Nicolae, fosta dansatoare a Andreei Marin de la „Surprize, Surprize”

Chiar dacă s-a despărțit de Sorina Chiriac, actorul Florin Piersic JR. a păstrat mereu cu aceasta o relație de prietenie, după cum chiar ea a povestit, la un moment dat. 

„Familia e nucleul de iubire si încredere. E locul la care te întorci ca să te hrănești cu astea două. Acolo unde găsești constant iubire si încredere, acolo e familia. Eu am noroc cu o așa familie. O am pe Sonia mea. Pe tatăl ei. Îmi am surorile, îmi am părinții. Îl am pe fratele Soniei și pe mama lui. Am cumnat și am nepot. Si pe toți bunicii copiilor noștri. Ăsta e nucleul meu de iubire si încredere. La asta mă întorc. Și am prieteni. Și am teatrul”, a declarat Dorina Chiriac, într-un interviu acordat pentru revista Tango.

Florin Piersic Jr. a fost căsătorit o singură dată, cu Adriana Nicolae. Acesta a povestit că mariajul a fost o greșeală, căci nu s-au completat unul pe altul din niciun punct de vedere. 

„Am făcut o greșeală când m-am căsătorit, acum zece ani. Pentru mine, căsnicia a avut puterea unui cataclism care m-a adus cu picioarele pe pământ. Si n-a fost o căsnicie care a durat doua săptămâni, ci un an si jumătate. Atâta vreme cât doi oameni au temperamente diferite, e greu sa înțeleg cum de a durat și atât”, a mai spus actorul, în spațiul public. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net