Florin Piersic, afirmații tulburătoare despre fiul său. Ce regretă în relația cu Florin Piersic Jr.

Ultima actualizare:

Chiar înainte de sărbători, Florin Piersic a rupt tăcerea și a vorbit despre relația cu Florin Piersic Jr. Afirmațiile sale vin la doar câteva săptămâni după ce fiul său a spus că cei doi nu pot comunica. 

Florin Piersic rupe tăcerea despre relația cu fiul său, Florin Piersic Jr
Florin Piersic rupe tăcerea despre relația cu fiul său, Florin Piersic Jr

Florin Piersic, despre relația cu fiul său: „Așa va rămâne toată viața mea”

Legendarul Florin Piersic se apropie de vârsta de 87 de ani. Cu șarmul obișnuit și talentul fabulos de mare povestitor, actorul a încântat timp de două ore în podcastul lui Mihai Morar.

La Fain & simplu, artistul a abordat multe subiecte sensibile, printre care și relația cu Florin Piersic Jr. La câteva săptămâni după ce fiul său a spus că ei doi nu pot comunica și că s-a obișnuit cu acest aspect, Florin Piersic a rupt tăcerea și a vorbit despre cel care îi calcă pe urme.

„Nu e nicio suferință, cum să nu am relație cu el. Dar cum să nu am eu cu el? Pentru mine, el e un actor extraordinar de talentat, de bun și știe mult”, a transmis Florin Piersic, în podcastul lui Mihai Morar. 

„Am fost tatăl lui întotdeauna, eu simțeam nevoia să fiu aproape de ei chiar dacă eram despărțit de Tatiana. Aveam pentru ea un sentiment cu totul și cu totul special. Iar el era băiatul meu și așa a rămas și așa va rămâne toată viața mea, Florin Piersic jr”, a explicat marele actor.

Regretul lui Florin Piersic în relația cu fiul 

Ajuns la apusul carierei, Florin regretă că nu a apucat să joace într-o piesă de teatru alături de fiul lui. La un moment dat, cei doi au avut această șansă, dar marele actor a refuzat propunerea lui Florin Piersic Jr.

„Adevărul este că mi-ar fi plăcut să joc împreună cu el, dar piesa pe care mi-a dat-o el, nu-mi place să mai dezvolt subiectul ăsta, Frații se chema, mie nu mi-a plăcut piesa.

Nu m-am văzut jucând în această piesă. Eu simt imediat ce mai merge, ce aș putea să fac mai mult decât spune textul și atunci am spus nu. Acum, târziu de tot, regret că n-am jucat cu el la Bulandra această piesă unde mi-a propus el să o joc.

Până la urmă a jucat-o, dar a jucat-o puțin, la Timișoara. Acum e târziu, bine, în profesia asta nu e târziu. Mi-ar fi plăcut să joc cu el, împreună”, a povestit marele actor.

Ce rol a avut Florin Piersic în cariera fiului său

Florin Piersic, 86 de ani
Florin Piersic, 86 de ani

Florin Piersic consideră că fiul său este un actor foarte talentat. Întrebat dacă a avut vreodată un cuvânt de spus în cariera „juniorului”, marele actor a avut un răspuns foarte interesant.

„Da, am simțit, dar niciodată nu m-am dat cu părerea, decât cu laude, că m-am dus la spectacolele lui și mi-a fost foarte bine”, a spus Florin Piersic.

„La declarația lui că eu nu m-am întâlnit cu tata niciodată pe scenă, cu toate că el a fost în niște recitaluri de-ale mele în care l-am luat partener cu mine, dar asta a fost așa, ceva trecător, dar mi-a făcut plăcere”, a mai precizat actorul.

Ce a declarat Florin Piersic Jr. despre relația cu tatăl său

Florin Piersic Jr., fiul marelui actor
Florin Piersic Jr., fiul marelui actor

În urmă cu o lună, fiul lui Florin Piersic a făcut câteva afirmații surprinzătoare despre relația cu tatăl său. Invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, talentatul actor în vârstă de 54 de ani a spus că nu poate comunica cu tatăl lui. Totodată, acesta a dezvăluit și unul din momentele care au dus la ruptura lor.

„Faptul că noi doi nu putem comunica e un lucru cu care eu m-am obișnuit”, a spus Florin Piersic Jr, la Kanal D, despre relația cu tatăl lui.

„El a venit și a făcut cumva bășcălie și cred că acela a fost un moment de ruptură pentru că m-a durut. Ciudat e că el nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu”, a mai dezvăluit, în emisiunea lui Denise Rifai, actorul care a încântat în piesele de teatru „Freak Show” și „Stage Dogs”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net