Boala chinuitoare de care suferă Florin Piersic Jr. Se luptă cu ea în fiecare zi!

În cadrul emisiunii „40 de întrebări” cu Denise Rifai, Florin Piersic Jr. a ridicat cortina și și-a expus întreaga viață. De la lucruri personale, la cele profesionale, totul s-a spus fără perdea, într-o deschidere totală.

Dacă până acum nu s-au știut prea multe lucruri legate de viața personală a lui Florin Piersic Jr., celebrul actor a acceptat invitația lansată de Denise Rifai și a participat în emisiunea pe care aceasta o moderează la Kanal D. 

Suferă de depresie în fiecare zi

Printre numeroasele dezvăluiri pe care le-a făcut în cadrul emisiunii, Florin Piersic Jr. a trecut în revistă și câteva dintre ele, extrem de personale. Unele mai plăcute, altele mai dureroase, totul pentru ca publicul să-l poată cunoaște mult mai bine decât până acum. 

Denise Rifai l-a întrebat pe marele actor, la un moment dat, de câte ori a gustat amărăciunea depresiei. Deschis și asumat, Florin Piersic Jr. a mărturisit că el suferă de depresie de foarte mult timp și a asemănat boala secolului cu o haină cu țepi, care deși te deranjează atunci când o porți, te-ai obișnuit, totuși, cu ea.

În fiecare zi din viață (n.r. dacă este depresiv). Adică de când sunt conștient... Depresia e un cuvânt prea dur pentru un copil, dar un copil poate să fie supărat că i s-a stricat o jucărie... Dar, de când mă știu, de când sunt conștient și de când fac acțiuni care să ducă undeva, să am un proiect, nu să-mi construiesc o mașinuță din lego, în fiecare zi au fost momente.

Florin Piersic Jr. suferă de depresie
Florin Piersic Jr. suferă de depresie

Depresia nu te părăsește, e ceva care te obișnuiești. Sunt zile în care îi faci față și este doar un fel de haină care te zgârie, dar te-ai obișnuit cu tot disconfortul ăsta, și alte zile în care îi cresc țepi și te zgârie foarte nasol“, a spus Florin Piersic Jr., în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și - Florin Piersic Jr., traumatizat de mariajul cu Adriana Nicolae, fosta dansatoare a Andreei Marin de la „Surprize, Surprize”

Cum își controlează marele actor depresia

Pentru că este un actor talentat, Florin Piersic Jr. mai aplică actoria, uneori, chiar și în viața reală. Prin intermediul lucrurilor pe care le face sau le spune, acesta, de fapt, nu face altceva decât să se exteriorizeze și chiar să scoată la lumină episoadele depresive. Nu mulți sunt cei care își dau seama, însă, de aceste lucruri. 

Acțiunile sale sunt de două feluri: pot reprezenta fix ceea ce sunt la origine sau îl pot ajuta pe el să exprime ceea ce simte, astfel încât nu toți cei din jurul său să-și poată da seama, cu adevărat, ce se petrece în viața lui.

Astăzi au existat niște motive personale care m-au făcut să stau 5 minute în ceea ce putem numi depresie, dar depresia are și ea nuanțe, așa că poate să fie acută sau mai moale. Există momente (n.r. - depresie acută), mai ales în epoca aceasta în care lumea ascunde lucrurile astea pe Facebook și Instagram.

Uneori îmi dau voie să arăt asta, dar într-un fel mai subtil. Cineva poate să creadă că eu fac o postare comică, dar, de fapt, sub ea se ascunde o furie, o depresie, pe care încerc să o transform în altceva. E o manevră pe care o folosesc uneori ca să scot afară niște demoni“, a mai completat acesta, în emisiunea de la Kanal D. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
Televiziune NBC news
image
actualitate.net
image
actualitate.net