Florin Piersic, față în față cu fosta soție, Anna Szeles, la Vienna: „Ea e artista sufletului meu"

Ultima actualizare:

Marele nostru actor Florin Piersic și colega de scenă Medeea Marinescu s-au aflat la Viena unde au jucat piesa “Străini în noapte”. Cei doi au avut parte de o întâlnire emoţionantă: Florin Piersic s-a întâlnit cu Anna Széles, fosta lui soţie.

Anna Szeles i-a vizitat în culise pe Florin Piersic şi pe Medeea Marinescu, actorii celebrei piese
Anna Szeles i-a vizitat în culise pe Florin Piersic şi pe Medeea Marinescu, actorii celebrei piese

În urmă cu câteva zile, Medeea Marinescu (48 de ani) şi Florin Piersic au jucat piesa lor, “Străini în noapte”, tocmai la Viena.

Un moment important pentru actorul de 86 de ani a fost că s-a revăzut în culise cu fosta soţie, fermecătoarea actriţă Anna Széles (80 de ani), cu care a fost căsătorit 10 ani, între 1975 şi 1985. 

Citește și: Florin Piersic Jr., traumatizat de mariajul cu Adriana Nicolae, fosta dansatoare a Andreei Marin de la „Surprize, Surprize”

Colega de scenă a actorului a publicat pe reţelele sociale o imagine cu ei trei din cabină. „La Viena, la sfârşitul spectacolului cu «Străini în noapte», alături de partenerul meu drag, Florin Piersic, şi o minunată actriţă, Ana Szeles”, a scris Medeea Marinescu, pe rețelele de socializare.

Cum sâmbătă Florin Piersic a bifat un nou eveniment - lansarea cărţii sale „Viaţa ca o poveste...” - Medeea i-a fost alături şi ne-a povestit despre întâlnirea cu Anna Szeles.

„De când am plecat din tară ştiam, cumva, că s-ar putea să vină. Dânsa nu stă la Viena, fiul ei şi-al lui Florin, Daniel, locuieşte la Viena. Anna Széles stă de foarte mulţi ani la Budapesta şi a venit, special, pentru spectacol, pentru că nu-l văzuse.

I-am auzit, la un moment dat, glasul pe hol, dar nu am apucat să o văd înainte de spectacol. Eram în culise şi am auzit cum l-a primit sala pe Florin. A fost un urlet, ăsta e cuvântul. Nu au aplaudat puţin, lumea urla. Închipuiţi-vă o sală mare, o hală, unde s-au pus şi scaune în plus.

La un moment dat, Florin a zis foarte frumos - pentru că el, de obicei, vorbeşte cu publicul înainte: “Şi, acum, vreau să vă prezint pe cineva. În sală se află şi fiul meu, şi cei doi copii ai lui, nepoţii mei, dar şi artista sufletului meu.”, aşa a prezentat-o pe Anna Széles, ne-a mărturisit Medeea Marinescu, în exclusivitate.

Mai află și: Florin Piersic, dezvăluire importantă! Care a fost cel mai mare vis care nu i s-a împlinit

Pe 15 decembrie, piesa  „Străini în noapte” împlineşte 8 ani de la premieră
Pe 15 decembrie, piesa „Străini în noapte” împlineşte 8 ani de la premieră

Medeea Marinescu: «Florin e foarte modern şi deschis»

„Şi, spre surprinderea mea - eu am crescut cu Anna Széles, i-am văzut filmele, ştiu cine era, am cunoscut-o în copilărie, părinţii mei au lucrat cu ea, dar nu ştiam câţi îşi mai aduc aminte de ea. Spre surprinderea mea, sala a reacţionat fantastic. Au aplaudat-o minute în şir.

A trebuit să se ridice în picioare, să salute. Şi, după aceea, ne-am văzut. M-am bucurat imens! Are acelaşi râs pe care mi-l amintesc din copilărie. E foarte frumoasă! E o femeie care a îmbătrânit frumos. Îşi poartă anii atât de elegant şi de frumos! Are un chip... Acelaşi chip suav şi de păpuşă”, ne-a mai povestit, cu emoţie, Medeea Marinescu.

Reporterul Click! a stat la  poveşti cu Medeea Marinescu  la Târgul de  carte Gaudeamus
Reporterul Click! a stat la poveşti cu Medeea Marinescu la Târgul de carte Gaudeamus

Medeea Marinescu vorbește cu o dragoste de nedescris despre Florin Piersic

Tânăra actriţă ne-a dezvăluit că e nerăbdătoare să citească volumul lansat sâmbătă de colegul ei, Florin Piersic.

„Nimeni nu a citit-o în afară de el. M-a asigurat doar că există un capitol în care vorbeşte despre «Străini în noapte». Maestrul Radu Beligan l-a împuternicit să lucreze cu mine, ceea ce a făcut. Adică venea, de la Cluj, câte două-trei zile - eu stăteam singură şi învăţam textul - şi repeta cu mine. Cum e să lucrezi cu Florin? Acum da, mi se pare extrem de uşor.

Sigur că ai emoţii şi ai o responsabilitate, că tu eşti, acolo, lângă el, şi nu altcineva. Asta e adevărat şi sunt conştientă de această şansă. Dar, când actorul e mare - şi acum nu mă refer la fizicul lui Florin! - şi atât de viu, modern şi deschis... Florin e foarte modern şi deschis! Lui îi place să povestească că am avut şansa să lucrăm cu un regizor mare, pe care amândoi l-am iubit: Radu Beligan.”, rememorează Medeea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net