Florin Vasilică în scandal cu femeia care i-a dat viață: „Nesimțita de maică-mea”

Ultima actualizare:

Florin Vasilică, fiul regretatului cântăreț de muzică populară, Liviu Vasilică, care a murit în anul 2004, nu se înțelege nici acum cu mama sa. Ei au mai avut conflicte imediat după ce tatăl său a plecat dintre noi, însă în timp au reușit să cadă la pace.

Florin Vasilica si Raluca Diaconu
Florin Vasilica si Raluca Diaconu

Acum, cei doi sunt iar în scandal. Furios, el a scris un mesaj dur la adresa acesteia pe contul de Facebook. Într-o postare, Florin Vasilică susține că mama i-ar fi cerut cheile de la casa lui, lucru ce l-a deranjat enorm. Artistul spune că el nu are cheia de la casa părintească, femeia fiind responsabilă de acest aspect de la care a pornit prima dată conflictul.

„Deci, nesimțita de maica-mea îmi zice că nu are cheie de la casa mea, casa mea muncită și cumpărată de mine. Păi eu nu am cheie de la casa părinților mei, că a avut ea grijă să nu am ... Idioato, nu există pe lumea asta mamă ca tine! Jegoaso!”, a fost mesajul pe care l-a scris Florin Vasilică la adresa mamei sale.

Postarea a fost ștearsă la scurt timp de pe contul interpretului de muzică populară, care a moștenit tatelntul tatălui său. După moartea celebrului cântăreț, soția și fiul său s-au războit pentru drepturile de autor.

În anul 2013, într-o emisiune de la Pro TV, prezentată de Cătălin Măruță, Florin Vasilică spunea că mama sa a încercat să scoată profite de pe urma sa. Ba chiar, conform spuselor acestuia, i-ar fi furat și banii care i s-ar fi cuvenit, acuzând-o că ar fi ”capabilă să-l vândă și pe Liviu Vasilică mort pentru beneficii”.

„În 2008 era să mor, nu am spus nimănui pentru că nu am vrut să îi speri. Am revenit la meseria mea apoi. În momentele acelea, mama mea îmi fura banii, încasa drepturile care mie mi se cuveneau. Sora mea este singura persoană care mi-a mai rămas de la tata, o iubesc enorm. Eu nu vreau ca lumea să înţeleagă că vreau bani de pe urma tatălui meu. Din momentul în care el a dispărut, mama mea a vrut să acapareze totul. Mama este dispusă să-l vândă pe tata şi mort, doar pentru beneficii.”, a declarat Florin Vasilică pe atunci la Happy Hour.

florin vasilica canta jpg

Cine este Florin Vasilică și tatăl său celebru

Florin Vasilică este fiul lui Liviu Vasilică, artistul din Teleorman care a murit în octombrie 2004, din cauza unei boli crunte. De meserie medic pediatru, Liviu Vasilică a interpretat muzică folclorică românească din regiunea Teleormanului, Muntenia, lăsând moștenirea sa artistică fiului său, Florin.

Și-a început activitatea artistică de solist vocal de muzica populară încă din perioada studenției (1974-1980), clasându-se pe primul loc la toate etapele naționale ale Festivalurilor Artei Studențești, pentru originalitatea repertoriului și a stilului de interpretare. A debutat în cadrul emisiunii TV Tezaur folcloric de pe postul național TVR1. A făcut primele înregistrări la Institutul de Etnografie și Folclor „Constantin Brăiloiu”.

image

Pasiunea pentru folclor l-a determinat să colecționeze costume populare autentice teleormănene, realizând, în numai câțiva ani, o bogată colecție care se află în prezent în patrimoniul Ansamblului de Cântece și Dansuri „Burnasul” din Alexandria. Florin, fiul său a continuat tradiția de familie și a îmbrățișat și el cariera muzicală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net