Florinel de la Vișina, acuzații dure la adresa asociației LGBTQ din România după moartea lui Naomy: „Trebuie să se abțină!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Florinel de la Vișina (31 de ani) tună și fulgeră după moartea lui Naomy, artista transexuală, ce a murit zilele trecute, la vârsta de 46 de ani, într-un spital de Germania, în urma unui accident vascular cerebral, lângă iubitul său. Tânărul ce se iubește cu un bărbat neamț, de doi ani de zile, potent financiar, atacă dur asociația LGBTQ (organizație ce susține relațiile/ căsătoriile a două persoane de același sex sau cei care ajung să fie transexuali – n.r).

„Asociațiile LGBTQ nu au făcut nimic pentru vreo transă sau gay din România, dimpotrivă, mai mult rău încât au fost la CNA ca să spună și să avertizeze că nu sunt de acord ca și societate LGBTQ să mai apară la vreo emisiune TV, fiind amendate unele televiziuni de către CNA din cauza unor asociații LGBTQ din România. Asociațiile LBTQ tună și fulgeră cât de rău le pare de moartea acesteia, dar cât a fost în viață nu a interesat nici măcar o asociație LGBTQ de viața ei pentru a o ajuta prin traumele prin care a trecut.

Sunt de părere, că în această perioadă, trebuie să se abțină, pentru că nu este cazul să îi plângă acum de milă lui Naomy că a murit, plus că nu o mai ajută cu nimic acest aspect. Îmi pare rău de ceea ce s-a întâmplat, Dumnezeu să o ierte de toate păcatele și să nu uitam un lucru, că Dumnezeu iubește pe toată lumea și nu mai ascultați ce spune lumea mondenă rasistă, că sunt multe rasiste ca și Ozana Barabancea, de exemplu”, a spus Florinel de la Vișina, pentru Click!

Apreciată de cei din jur

Florinel de la Vișina are doar cuvinte de laudă când vine vorba de Naomy:

„Din punctul meu de vedere este că Naomy a fost un om extraordinar din toate punctele de vedere, un om asumat și un om care a avut un talent: actoria și muzica. A avut o viață grea și nu a putut înainta în viață cu cariera ei, deoarece nu a fost lăsată de unii moderatori de televiziune din România și ziariști, iar aceste lucruri dor foarte mult. Am fost lângă ea toți cei care am cunoscut-o, chiar dacă Naomy era puțin mai diferită, deoarece era o persoană mai orgolioasă de fire, dar aceste aspecte nu mai contează, ci lucrurile frumoase pe care noi, unii dintre noi, le-am văzut la ea ca și om.

Eu consider că toate aceste supărări pe care le-a avut au venit de la faptul că nu a avut o viață roz. Știm cu toții ceea ce a făcut să își câștige existent, iar toate aceste lucruri aduc la epuizare, transele în general, în lumea asta, nu numai în România, ci peste tot, nu au o viața ușoară și nu sunt acceptate nici ele, nici noi ca și gay în societate, iar la un moment dat duce la epuizare, iar în cazul lui Naomy, la un AVC atât de puternic, și chiar la deces”.

Click! spune

Naomy a ales să părăsească țara natală, în urmă cu șase ani, după ce timp de mai mulți ani a fost o prezență notabilă pe scena muzicală românească. În 2014, ea a reușit să ajungă chiar în finala Eurovision România. Pe numele său real, Florin Moldovan, Naomy ținea prima pagină a ziarelor, în urmă cu mai mulți ani. A încercat să câștige mai multe concursuri muzicale de talente și a fost implicată în mai multe scandaluri mondene de notorietate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net