Fosta amantă a lui Leo Iorga îi declară război rivalei sale: „Dacă mai continuă așa, o dau în judecată!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Paula (55 de ani) și Leo Iorga (1964-2019) au fost căsătoriți timp de 30 de ani. Din iubirea lor frumoasă au rezultat doi băieți de care acum femeia este tare mândră de ei. Însă, mariajul celor doi a fost presărat, în toți acești ani, și de probleme...una dintre ele a fost și este fosta impresară a regretatului rocker, Florența Marin, cu care s-a și iubit.

Florența Marin s-a iubit cu Leo Iorga, în timp ce artistul era căsătorit cu Paula Iorga
Florența Marin s-a iubit cu Leo Iorga, în timp ce artistul era căsătorit cu Paula Iorga

Florența Marin, fosta amantă a lui Leo Iorga, atac dur la adresa Paulei Iorga, la trei ani de la decesul regretatului cântăreț. Impresara a declarat pentru Click! că este decisă să o dea în judecată pe femeia cu care interpretul a fost căsătorit, dacă mai continuă cu declarații nefondate, la adresa ei, în public.

Totul a pornit de la primele declarații ale Florenței, care a mărturisit, în exclusivitate pentru Click! relația de iubire pe care a avut-o cu Leo Iorga. Ulterior, Paula, soția marelui artist, a reacționat, astfel că a făcut declarații defăimătoare la adresa celei care i-a fost manager și iubită regretatului cântăreț. Acum, Florența îi răspunde Paulei cu aceeași monedă.

„Dacă Paula o să mă mai atace, o să o dau eu în judecată pentru că m-am săturat de toate ifosele și de toate problemele ei. O să trebuiască la un moment dat să o pun la punct... cu toate reacțiile astea. Eu nu am atacat-o niciodată. Nu am vorbit nimic nepotrivit și neadevărat. Nu i-am produs rău. Probleme și valuri doar ea a făcut în public, nu eu. Să își vadă de viață ei. De fapt nici nu merită energie consumată.

Dacă m-am comportat frumos și am fost o persoană diplomată cu ea am fost luată de proastă. Pe Leo nu l-a obligat nimeni să stea cu mine, a fost alegerea lui. Ce face ea acum este un abuz și atunci o să merg cu ea în judecată dacă mă tot atacă și îmi face atât de multe probleme. 

Paula mi-a făcut foarte multe probleme! Dacă ea se comportă ca la piață nu e nicio problemă, eu nu o să mă cobor la nivelul acesta. Nu m-am coborât niciodată. Eu nu l-am obligat pe Leo să stea cu mine, eu nu l-am sechestrat pe el. Paula ar trebui să îmi mulțumească pentru că l-am ținut pe Leo în viață. Eu am fost prima dată cu el la Spitalul Monza. Atât timp cât a fost cu mine, am făcut tot ce mi-a stat în putință ca Leo să fie bine. Eu nu i-am produs niciun rău.”, a declarat Florența Marin, pentru Click!

Citeste si: Florența Marin, fosta amantă a lui Leo Iorga, dezvăluiri intime despre relația de iubire cu artistul

Leo Iorga si Paula Iorga erau foarte fericiti impreuna

Florența Marin: „Paula era cunoscută într-o zeamă foarte mică”

Florența Marin a dorit să precizeze pentru Click! că ea a fost iubita lui Leo Iorga, nu amantă, așa cum se scrie și se zice. Totodată, aceasta ne-a explice în detaliu cum stau lucrurile.

„Eu în viață mea nu am făcut compromisuri, eu am făcut sacrificii! Eu nu am urmărit nici măcar o secundă notorietatea sau averea lui. Leo era în divorț când eram împreună, el a trecut din start pe numele familiei totul.

De exemplu, mașina lui, în momentul în care nu a mai avut voie să conducă, a venit băiatul cel mare, Edi, și a luat-o din fața blocului. Eu cât am fost cu Leo am făcut toate investigațiile și toate tratamentele și pur și simplu acest mahalagism nu îl pot suporta și nu îl pot permite.

Se poate verifica pe Internet cine și-a dorit notorietatea. Paula până la aceste discuții era cunoscută într-o zeamă foarte mică deci nu cred că eu sunt cea care și-a dorit notorietatea. Deci, cred că ar fi cazul să se oprească și să își vadă de viața ei, pentru că acum și-a găsit fericirea.”, a conchis, pentru Click!, Florența Marin.

Click! spune

Calvarul pentru Leo Iorga a început în anul 2010 când a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. Însă, cu timpul boala a recidivat la cap, la glandele suprarenale, după care și la picioare. Pentru tratament a fost și în Cuba, și Germania, însă fără succes.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net