Fosta lui Pepe, apariție de zile mari! Raluca Pastramă a întors toate privirile într-o rochie mulată, albă

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, a ajuns de nerecunoscut! Într-un sens bun, bineînțeles, deoarece șatena arată într-o formă de zile mari. Cum s-a postat recent pe Instagram. 

Raluca Pastramă / foto: Social media
Raluca Pastramă / foto: Social media

Fosta parteneră de viață a lui Pepe pare să se afle în cea mai bună formă de până acum. Trecerea timpului nu și-a lăsat mai deloc amprenta, căci nici nu-i dai 32 de ani. 

Raluca Pastramă, sexy într-o rochie mulată

Vedeta are grijă să îmbrace haine cât mai răcoroase care să o ajute să combată canicula de afară. Recent, pe contul personal de Instagram, Raluca Pastramă s-a afișat purtând o rochiță albă, mulată și cu crepeu, menită să-i evidențieze trupul tras ca prin inel. 

Raluca Pastramă / foto: Captură InstaStory
Raluca Pastramă / foto: Captură InstaStory

Raluca Pastramă, acuzată de Pepe de infidelitate 

Cei doi au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz și, chiar și după despărțire, cântărețul a șocat prin declarațiile sale referitoare la femeia cu care are două fetițe și cu care, în trecut, a format un cuplu de zile mari. 

„Eu am vorbit cu Ibrahim, pentru că el săracul trece prin ce am trecut eu. Eu l-am sunat pe Ibrahim și e super ok. Fetele au vrut să se întâlnească cu sora lor. De ce să nu păstrăm relația de frăție? Sunt surori. Cu el vorbesc aproape zilnic. Nu am avut nimic cu Ibrahim, pentru că ei au avut o relație serioasă. El nu a fost în timpul căsniciei, a fost după. El nu, dar altcineva da. Au trecut 3 ani, pot să râd acum.

Am fost dezamăgit nu de ea, de el. De… De Niro de Păulești. Am fost dezamăgit pentru că mă striga «nașule», venea la noi acasă. Nu a fost el motivul despărțirii. Eu l-am văzut pe camere pe el la o lună distanță după despărțire. A fost altcineva înainte. Am fost și eu plecat de acasă. Dacă era doar Richie nu aveam nicio problemă.”, a spus Pepe într-o emisiune TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net