Fostul burlac Andi Constantin intră în ring cu Giani Kiriță: „Nu îmi e frică că o să iau bătaie"

Ultima actualizare:

Fostul Burlac Andi Constantin este gata de o nouă provocare după ce a încercat să-și depășească limitele într-un show de supraviețuire și apoi a încercat să-și găsească jumătatea într-un show matrimonial. Iată că acum va întră într-o nouă competiție, de dată această intr-una online, în care adversar îl va avea pe Giani Kiriță.

Burlacul Andi Constantin (dreapta)
Burlacul Andi Constantin (dreapta)

Despre Andi Constantin (31 de ani) nu s-a mai auzit mare lucru după ce a terminat reality-showul "Burlacul" de la Antena 1, filmat în Istanbul Turcia, unde s-a și întâlnit din întâmplare cu reporterul Click!.

Fostul burlac se pregătește cu confruntarea cu Giani Kiriță și mai ales cum se antrenează cu fostul concurent de la "Exatlon". „Sunt adeptul provocărilor, pentru asta am și acceptat această luptă din cușcă pentru că mă scoate din zona mea de confort.

Mă antrenez în fiecare zi, mă duc la sală, am antrenor de kikboxing, de jujitsu, e viața mea doar că mai adaug două antrenamente pe zi. Pentru că, trebuie să știți, că sunt foarte istovitoare aceste antrenamente. O să mă consume perioada asta de două luni. Sunt băiat cuminte, nu mă bat pe stradă, cred că m am bătut ultima oară în liceu.

Nu îmi e frică că o să iau bătaie, dacă mi-ar fi frică nu aș mai face asta. Nu mai am timp de altceva, mă implic cu totul în proiecte și nu vreau să mă defocusez cu alte lucruri. Ce mi rezervă viitorul eu sunt aici și îl aștept că să văd ce îmi oferă.", ne-a mai spus Andi Constantin, fostul Burlac, care va lupta cu Giani Kirita pe 10 mai în competiția "RXF Superstars Edition".

Este frate cu Remus Boroiu, ex "Ferma vedetelor"

Puțini știu că Andi Constantin are o legătură cu o altă vedetă cunoscută din lumea reality-showurilor. Este vorba de Remus Boroiu, fost concurent la mai multe emisiuni de televiziune cum ar fi "Ninja Warrior" sau "Ferma Vedetelor" unde au fost concurenți. Cei doi au făcut mult sport împreună și au avut multe proiecte sportive, însă acum fiecare are proiectele separate, Remus departe de țară.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net